وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
19 هزار تومان

تکنیک ها و تمرینات ذهن آگاهی

خلاصه این دوره

سلام. من مینو، مدرس ذهن آگاهی تون هستم و در این دوره میخوام شما رو با یکسری تکنیک های اولیه و تمرینات ذهن آگاهی آشنا کنم. اگه مایلید با من همراه بشید در این دوره…

این دوره چه بخشهایی دارد؟

محتوای دوره شامل چه بخشهایی است:

ویدئو:   5 فایل

صوت:  7 فایل

متن:  3500 کلمه

 

این دوره برای چه کسانی مناسب تر است؟

گروه اول:   افرادیکه به دنبال آرامش و دوری از استرس های روزمره هستن

گروه دوم:  کودکان در حال رشد

گروه سوم:  افرادیکه در مشاغل مختلف فعالیت دارند

گروه چهارم: افرادیکه به دنبال موفقیت در تمام ابعاد زندگی خود هستن

و به طور این یک ضرورت برای همه ست!

سوال و جواب های رایج در مورد این دوره

ساده‌ترین تعریف برای ذهن آگاهی این است” در حال زندگی کردن” اگر این واژه را در گوگل سرچ کنید، پاراگراف‌های زیادی در توضیح معنا و مفهوم این کلمه نوشته شده است. علاوه‌بر اینکه تمام مطالب نوشته شده صحیح و قابل پذیرش هستند نباید از خاطر ببریم که ساده‌ترین تعریف‌ها بیشتر در ذهن ماندگار خواهند بودند.

ذهن ما مانند میمونی است که هر لحظه به جایی سرک می کشد. عامل اساسی ناراحتی و ناشادمانی ما همین پراکندگی ذهن است. اگر بتوانیم ذهن را در جایی قرار دهیم که ماندگار شود رنج ما کم می شود. بسیاری از افراد شب هنگام به جای این که بخوابند به دنبال ذهنشان پرسه می زنند. خیلی وقت ها به جای این که رانندگی کنیم فکر می کنیم، یا به جای این که غذا بخوریم ذهنمان به هر جایی می رود. در این مواقع بدن ما در حال انجام کاری است و ذهن ما در جای دیگر. در همه این سناریوهای زندگی، ذهن آگاهی میتواند به ما کمک کند به افکارمان سر و سامان بدهیم اما مانع از ورود آنها به ذهن نمی شود.

درست است که در شرق دور موضوع ذهن آگاهی کشف شد، اما در حال حاظر در سراسر جهان به عنوان یک رویکرد فوق العاده موثر و کارآمد برای مقابله با مشکلات روز افزون روانی قرن بیست و یک مطرح است؛ بنابراین اگر می‌خواهید بگویید ذهن آگاهی یعنی چهار زانو نشستن و تنفس خود را نظاره کردن باید بگوییم به این سادگی نیست و ذهن آگاهی کیفیتی از هشیاری است که انسان باید در تمام ساعات شبانه روز در هر موقعیتی که هست سعی کند به آن دست یابد. مراقبه آگاهانه آغاز خوبی برای درک ذهن آگاهی است، اما قصه همین جا تمام نمی‌شود و باید دریافت و بیداری حاصل از مراقبه در تمام لحظات زندگی و همه موقعیت‌ها گسترش یابد. هشیاری فقط در لحظات مراقبه و بعد نیمه خواب بودن در بقیه اوقات، ذهن آگاهی نیست.

یادگیری ذهن آگاهی مستلزم انجام یکسری تمرین ها و تکنیک هاست. برای انجام این تمرینات ذهن‌ آگاهی ابتدا باید تمرکز خود را تقویت کنیم و برای این کار لازم است برخی تکنیک های تنفس و مراقبه را یاد بگیریم.

نظر شرکت کنندگان قبلی این دوره

سلام و خسته نباشید میگم خدمت همه اعضای ویکی چرا و یه تشکر ویژه میکنم از خانم مینو که این درس رو برای ما تهیه و ندوین کردن . برای من به شخصه ذهن آگاهی افق تازه به جهانم باز کرد. تازه من فقط توی دوتا از دوره هاتون شرکت کردم. فقط می خوام بگم ممنونم ممنونم ممنونم...
محمد زارع

چرا باید همین الان این دوره را شروع کنید؟

خوب معلومه! بخاطر خودتون!

تابه حال براتون پیش اومده که بین صحبت‌های همکارا، ذهنتون غرق مشکلات زندگی خودتون بشه و اصلا متوجه نشید طرف چی گفت؟
تا‌ به‌ حال پشت چراغ قرمز اونقدر به ‌فکر فرو رفتید که متوجه سبز شدن چراغ نباشید؟
تا ‌به‌ حال از زیاد فکر کردن به گذشته یا بیش ‌از حد نگران آینده بودن، کلافه شدید؟
اگه جواب تون به همه اینها یه “بله” گنده ست، پس حتما به این دوره نیاز دارید. فکر کردید اگه همینطور پیش برید چی میشه؟

“ذهن آگاهی” یا به قول خارجی ها mindfulness”” مهارتیه که کاملا اکتسابیه و به شما کمک میکنه افکارتون رو کنترل کنین و از همین لحظه حال لذت ببرین.

اگه نمیدونید از کجا شروع کنید هیچ نگران نباشید، من توی این دوره مرحله به مرحله باهاتونم و با کلی متن و پادکست و ویدئوی آموزشی بهتون یاد میدم چطوری ذهن آگاه بشید.

2 دیدگاه دربارهٔ «تکنیک ها و تمرینات ذهن آگاهی»

  1. سلام و سپاس از این دوره اما اصلا و با هیچ‌وجه اون چیزی که انتظار داشتم‌نبود بسیار بسیار مبتدی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: محتوا همیشه بصورت آنلاین در دسترس است، لطفا کپی نکنید
Scroll to Top
به بالای صفحه بردن
×

 

سلام!

برای چت کردن در واتس اپ یکی از مخاطبین زیر را کلیک کنید

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟