فصل اول : اصول و مقدمات ماساژ
فصل دوم : آموزش آناتومی عمومی
فصل سوم : آموزش فیزیولوژی عمومی
فصل چهارم : تعریف ماساژ
فصل پنجم : تاریخچه ماساژ
فصل ششم : اصول و قواعد کاربرد ماساژ
فصل هفتم : اهداف ماساژ
فصل هشتم : موارد محدودیت ماساژ
فصل نهم : وسایل مورد نیاز برای ماساژ
فصل دهم : انواع روغن ماساژ
فصل یازدهم : اثرات ماساژ
فصل دوازدهم : آموزش سبک ها و متد های ماساژ
فصل سیزدهم : آموزش تکنیک های ماساژ
فصل چهاردهم : ماساژ عمومی بدن انسان
فصل پانزدهم : ماساژ صورت
فصل شانزدهم : ماساژ گردن و کمر
فصل هفدهم : ماساژ پا
1 از 2

روغن های ماساژ

FavoriteLoadingبه لیست علاقمندی اضافه کن
  • روغن آفتابگردان :

 روغن آفتابگردان طبیعی ممکن است یک ماده فریب انگیز برای بیشتر افراد باشد. این گزینه برای درمان اگزما و پوست خشک بسیار محبوب است.این یک روغن سبک محسوب می شود و بوی خنثی دارد. بیشتر افراد این موضوع را بسیار دوست دارند زیرا نمی خواهند روغن مورد استفاده بر روی پوست بویی داشته باشد. یک پنبه کوچک بردارید و تنها مقدار اندکی از آن را بر روی پوست اعمال نماید. بعد از چند روز مصرف شاهد نرم تر شدن پوست صورت خود خواهید بود.

Sunflower Oil

روغن ماساژ بادام شیرین :

روغن بادام شیرین سرشار از مواد مغذی است که شامل ۷۸% اسید های چرب غیر اشباع و مواد معدنی نظیر کلسیم ،فسفر و پتاسیم و ویتامین های A,E,B1,B2,B6 می شود. در طول این سالها، ماساژورها در سراسر جهان مزایای استفاده از روغن بادام شیرین را به خوبی کشف کرده اند، و یا مخلوط این روغن با روغن های ضروری دیگر به دنبال دستیابی به یک نتیجه خاص در زمینه مدیا های ماساژ بوده اند. این روغن، دارای رنگ زرد کم رنگ است، از دانه های درخت بادام شیرین استخراج شده است . اغلب روغن بادام با اسانسهایی مانند روغن لیمو ، اسانس نعنا، روغن آویشن مخلوط می شود که به آرامش فرد ماساژ گیرنده کمک می کند . همچنین استفاده از این روغن باعث بهبود خلق و خوی فرد، کاهش استرس و ترویج بهتر سلامت عمومی می شود . خواص و فواید روغن ماساژ بادام شیرین تمیز کردن مناسب برای ماساژ بدن و صورت مراقبت از موهای حساس و شکننده بوجود آوردن پوستی نرم به آرامی جذب پوست می شود. ماده ای عالی برای محافظت از پوست بدن می باشد. این روغن ملایم و تسکین بخش جایگزین مناسبی برای لوسیون های شیمیایی است . روغن بادام در درمان بیماری های اگزما و ریزش مو مؤثر است.

روغن آرگان :

اگر فکر می‌کنید که روغن آرگان تنها برای موها مفید است، باید گفت که سخت در اشتباهید. این روغن طبیعی دارای خواص تغذیه‌ای بسیار عالی برای پوست نیز هست و استفاده از آن کمک می‌کند تا پوستی سالم و بدون عیب و نقص داشته باشید. این روغن گیاهی به سادگی به اعماق پوست نفوذ می‌کند و باعث می‌شود تا بافت‌هاب درونی و عمیق پوست نیز نرم شوند. ماساژ دادن پوست صورت با روغن آرگان و به صورت روزانه می‌تواند باعث پاک شدن منافد پوست شده و جوش‌های سرسیاه و دیگر مشکلات پوستی را برطرف کند.

images

روغن ماساژ دارچین :

در گذشته از روغن‌های طبیعی به عنوان دارو استفاده می‌شد. این روغن‌ها برای سلامت بدن مفید هستند. در این مطلب به نقل از سایت «ehow» به خواص روغن دارچین اشاره شده است. دارچین یکی از قدیمی ترین ادویه ها است. برای آماده کردن آن پوست درخت دارچین را خشک می کنند و به صورت چوب های دارچین لوله می کنند که قلم دارچین هم نامیده می شود. دارچین را همچنین می توان به صورت پودر هم خشک کرد.رایحه و مزه خاص و منحصربه فرد دارچین از ترکیبی که در روغن چوب این درخت وجود دارد سرچشمه می گیرد. با اینکه دارچین چهار نوع مختلف دارد اما دارچین سیلان و کاسیا معروف ترین آنها هستند.

فواید و خواص روغن دارچین :

* خاصیت ضدالتهابی، ضدعفونی کننده و ضدگرفتگی عضلات دارد

* نفخ و یبوست را از بین می‌برد

* با خستگی مفرط، ضعف و افسردگی مقابله می‌کند

* برای سیستم گوارشی مفید است و با سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبارزه می‌کند

* گردش خون را بهبود می‌بخشد و به عملکرد مغز نیز کمک می‌کند

* نقش مهمی در مقابله با اختلالات قلبی دارد

* درد و سفت شدن عضله و مفصل‌ها را برطرف می‌کند

* سردردهای ناشی از سرما را تسکین می‌دهد

* با متوقف کردن خون‌ریزی، به روند بهبود کمک می‌کند

* با دارابودن خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضدمیکروبی، ضدالتهابی و ضدتوموری درمان دیگری برای سرطان کلورکتال، ملانوما و لنفوم است

 * از روغن دارچین برای درمان عفونت‌ها و ناراحتی پوستی از جمله تومورهای خوش‌خیم استفاده موضعی می‌شود.

و فواید روغن دارچین

روغن ماساژ رازیانه:

رازیانه برای پوست ما هم خواص بیشماری دارد. مثلا برای ورم پلک و چین و چروک پوست مفید است که البته باید به صورت پماد مصرف شود. بدین صورت که باید بذر رازیانه را جوشانده و یا پودر کرد و سپس آن را داخل Cold Cream ریخت و به صورت کرم به پوست مالید. کفلدکرم یک کرم پایه است که می‌توانید آن را از داروخانه‌ها تهیه کنید رازیانه به شکل ضماد برای از بین بردن موهای زائد بسیار مناسب است. برای این کار، بذر رازیانه را پودر کنید و سپس آن را با یک نوع روغن (مثل روغن زیتون یا روغن بادام) مخلوط کنید و به صورت ماسک روی صورت خود بگذارید. این ماسک باعث روشن شدن و شفاف شدن پوست می‌شود. اثرات روی ماساژ رازیانه روی پوست : – پاک کننده و ضد عفونی کننده – حفظ خاصیت کشسانی پوست و جوان کردن آن – آرامش بخش – رفع چین و چروک از پوست های پیر – از بین بردن کبودی پوست روشن کردن پوست های چرب – شادابی و طراوت بخشیدن به چهره های خسته و گرفته – کاهش تجمع آب در زیر پوست و در نتیجه جلوگیری از پف کردگی – تحریک کننده غدد لنفاوی بدن برای دفع آب اضافی موجود در بافت ها. – دفع سموم – تاثیر بر فعالیت غدد بدن برالی ایجاد تعادل در تولید هورمون هایی خاص که برای حفظ انقباض عضلات، الاستیسیته ی پوست و بافت پیوندی اهمیت دارند.

jpg

روغن ماساژ هسته زردآلو :

 روغن هسته زردآلو از دانه میوه زردآلو گرفته شده است. روغن هسته زردآلو به راحتی جذب سریع و یک ماده عالی برای مراقبت از بدن و ساخت صابون است. لغزش و سر خوردن راحت دست با روغن هسته زردآلو آن را به یک ماده بسیار عالی برای ماساژ تبدیل کرده است. روغن هسته زردآلو به روغن بادام شیرین بسیار شباهت دارد و در عین حال بسیار سبک و به راحتی توسط پوست جذب می شود. این روغن برای بدن بسیار محبوب است، چرا که باعث ترک خوردن پوست نمی شود. روغن هسته زردآلو را می توان در غلظت ۱۰۰٪ استفاده کرد و یا از آن با مخلوط با روغن های دیگر استفاده کنید. فواید و خواص روغن ماساژ هسته زرد آلو درمان بواسیر درد بینی و گوش کمک به تنظیم، مرطوب سازی و بازسازی سلول های پوست مرطوب کننده پوست غنی از اسید اولئیک و اسید لینولئیک تسکین التهاب مفید برای ماساژ صورت نکته مهم : • روغن هسته زردآلو را دور از نور و گرما نگه دارید. • عمر – ۶ ماه تا ۱ سال

apricots kernels and oil 1024x683 1

روغن ماساژ آلوئه ورا :

 گیاه آلوئه ورا ۹۶ درصد ساختمان اش از آب تشکیل شده است. ۴ درصد باقی مانده اما حاوی مواد فراوانی است که ۷۵ نوع آن شناخته شده اند. ترکیباتی که در ژل آلوئه یافت شده اند از پلی ساکاریدها هستند که قادر به کاهش و ترمیم التهاب هستند. این ترکیب همچنین دارای ویژگی آنتی باکتریال و ضدمیکروب است. آنتی اکسیدان هایی در قالب ویتامین های آ، ب، ث، ای، آمینواسیدها، روی و اسیدهای چرب ضروری نیز در این ترکیب یافت می شوند. کلسیم و آلوئین نیز در آلوئه ورا موجود هستند، آلوئین ملینی بسیار قوی است . خواص روغن ماساژ آلوئه ورا ویتامینه و ضدچروک پوست می باشد حاوی ویتامین A ، B1 ، B2 ، B6 و B12 و عصاره آلوورا می باشد. محافظ بسیار عالی برای پوست در برابر عوامل محیطی دارای خاصیت آبرسانی و مرطوب کننده قوی دارای خاصیت بازگردانندگی حالت کشسانی و ارتجاعی پوست بوده و رفع چروک های سطحی

unnamed

روغن ماساژ گشنیز:

گشنیز یکی از سبزی‌های بهاره است که از سالیان پیش به منظور آرامش اعصاب و درمان سر درد استفاده می شده به علاوه دارای خواص دیگری چون رفع تشنگی است.زکریای رازی، گشنیز را برای آرام کردن سردرد و رفع تشنگی تجویز می‌کرد.از فرآورده‌های گشنیز که در بازار موجود است می‌توان به قرص سی لاکس، پودر ملین، پودر کارمیناتیف، پودر آنامین و پودر تخم گشنیز اشاره کرد. فواید روغن ماساژ گشنیز : گشنیز اثر ضد گرفتگی (اسپاسم) دارد. اعصاب را تسکین می‌دهد. تسکین دهنده دردهای رماتیسم عضلانی و مفصلی می باشد.

gishniz 8

روغن ماساژ سقز :

 سقز مقوى معده بوده و به هضم غذا کمک مى کند و با آن سقزهاى تجارتى را مى سازند. پیشاب آور و محرک اشتها است و با محلول الکلى آن در صنعت نوعى ورنى فسادناپذیر ساخته مى شود. ضماد آن که با پیه ذوب مى شود جهت رفع کجى و ترکیدن ناخن و درمان شقاق مزمن (ترک نشیمنگاه ) مى باشد. مخصوصا اگر کمى شنجرف به آن اضافه شود. صمغ درخت مخلوط با روغن زیتون جهت برطرف کردن ورم ها و ترک پوست و خارش آن سودمند مى باشد. فواید روغن ماساژ سقز بهبود درد مفاصل، تسکین دردهای عضلانی و تسکین دردهای عصبی می باشد .

saghez 5

روغن ماساژ گلسرخ :

 بی‌شک گل رز از زیباترین گل‌ها در تمام دنیا است و تا به امروز قصه‌ها و حکایت‌های زیادی راجع به این گل شنیده‌اید.روغن گل رز از بخار دادن گلبرگ‌های تازه گل رز به دست می‌آید که حاوی ترکیبات بسیاری مثل سیترونلول، سیترال، کارون، استات سیترونلیل، اتانول، فارنسول، متیل افژنول، نرول، نوتانول و … است. از روغن رز به صورت غلیظ و مخلوط شده با روغن های دیگری مانند بادام، هسته انگور و… استفاده می شود.خواص بی‌شمار روغن گل سرخ به خاطر اجزای موجود در آن است. این خواص شامل خاصیت نشاط‌آوری، ضدتب، ضدعفونت، ضد اسپاسم، ضد ویروسی، مسهل صفرا، ضد یبوست و … است. خواص روغن ماساژ گل سرخ ضد اسپاسم حفاظت در برابر عفونت‌های ویروسی باعث کاهش التهابات می شود. نشاط‌ آور، ضد یبوست، آرام‌بخش اعصاب، تقویت کننده پوست و لکه های مربوط به جوش، آکنه و زخم ها را کم رنگ می کند. دردهای مزمن از جمله گرفتگی عضله به علت قاعدگی یا سردرد را تسکین می دهد. افزایش درخشندگی پوست و جوانسازی پوست نیز از خواص روغن ماساژ گلسرخ می باشد.

ماساژ گل سرخ

روغن ماساژ بنفشه :

روغن تهیه شده از گل های بنفشه می‌تواند مشکلات پوستی و روماتیسمی را کاهش دهد.بر اساس طب سنتی ایران تمامی قسمت‌های بنفشه از جمله برگ، گل، دانه، ریشه، و سرشاخه‌های گل‌دار مصرف دارویی دارند.بنفشه مرطوب، تند، سرد واندکی تلخ است و دارای ویژگی هایی چون : ضد التهاب، خلط آور، محرک، ادرار آور (مدر)، ضد تومور، ضد رماتیسم، ملین، ضدمیکروب، معرق، مسهل، تثبیت کننده دیواره مویرگ‌ها و تصفیه کننده خون است. بَنَفشه نام نوعی گل است از تیره بنفشگان (Violaceae) که بیشتر در نواحی معتدل جهان یافت می‌شود. گلی است با ساقه‌ای کوتاه و رنگ آن بنفش، یازرد و بنفش است. این گیاه دارای خواص درمانی و پزشکی نیز هست. خواص روغن ماساژ بنفشه برای ماساژ صورت زیبایی و جوانسازی پوست باعث تقویت موی سر درمان سردرد و بی‌خوابی رفع خارش

1581132 1

روغن ماساژ زنجبیل :

زنجبیل یکی از گیاهان درمانی است که دارای خواص فراوانی می باشد . زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از ۴۰۰۰ سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته است،فرآورده های حاصله از زنجبیل از ریشه تازه یا خشک آن یا از طریق تقطیر روغن از ساقه آن تهیه میشود. فواید روغن ماساژ زنجبیل گرفتگیهای ناشی از قاعدگی رفع سردرد درمان درد ورم مفاصل

unnamed 1

روغن ماساژ فندق :

روغن فندق شامل مقادیر زیادی از اسیدهای چرب ضروری شامل اسید لینولئیک است. فندق فو العاده سرشار از اسید اولئیک، پروتئین، کربوهیدرات، بتا- سیتوسترول، انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.روغن فندق یی برای پوست می باشد. از روغن فندق می توان در ترکیب با روغن های حامل استفاده کرد.فندق سرشار از فیبر است و برای سلول های پوست و رشد موها نقش بسزایی ایفا می کند فواید روغن ماساژ فندق بازسازی سلول های پوست در طب عامیانه از آن برای ماساژ کودکان نیز استفاده می شده است. دارای کیفیت مرطوب کنندگی بسیار بالا تقویت مویرگ ها

unnamed 1 1

روغن ماساژ ریحان :

 ریحان گیاهی است علفی یکساله و معطر که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتیمتر می رسد . برگهای آن بصورت متقابل بیضوی و نوک تیز با کناره های دندانهدر می باشد . گلهای آن معطر و کوچک به رنگهای سفید، قرمز و گاهی بنفش مشاهده می شود . از ریحان اسانسی تهیه می شود بنام اسانس بازیلیک یا روغن ریحان که معروف است و مصارف درمانی مختلفی درد . اسانس ریحان شامل موادی مانند استراگول واوس من درد . دانه ریحان دارای ماده ر وغنی است که حالتی روان دارد.استفاده از روغن ماساژ ریحان در آرتروز ، زخم ، آسیب ، سوختگی ، کبود شدگی ، جراحات ورزشی ، سر درد و سایر دردها مناسب است . خواص روغن ماساژ ریحان ضد درد مناسب برای پوست خشک رفع خارش افزایش نرمی و انعطاف پذیری پوس ساخت مواد آرایشی حاوی ویتامین C ، ویتامین A بازگرداندن جوانی پوست و اجتناب از پیری پوست بهبود گردش خون افزایش متابولیسم آرامبخشی رفع سردردهای میگرنی و افسردگی تقویت ذهن

ریحان

روغن ماساژ زیتون :

روغن زیتون که عصاره میوه زیتون است یکى از محبوب‌ترین و شناخته شده‌ترین روغن‌هاى گیاهى است که نه تنها طعم خوبى دارد بلکه سرشار از خاصیت است. از چهار هزار سال پیش مصریان باستان خواص جادویى روغن زیتون را مى‌شناختند. از قرن دوازدهم میلادى به بعد دنیاى پزشکى غرب نیز به اهمیت روغن زیتون پى برد و این روغن جادویى هر روز محبوبتر و معروفتر شد. بیش از سه چهارم چربى موجود در روغن زیتون را اسیدهاى چرب اشباع نشده تشکیل مى‌دهند. اسیدهاى چرب اشباع نشده چربى‌هاى مفیدى هستند که در روغن‌هاى گیاهى مانند روغن مانند روغن آفتابگردان نیز یافت مى‌شوند. خواص روغن ماساژ زیتون تسکین سوزش کاهش درد مفاصل مناسب برای دردهای مفصلی مورد علاقه افراد مسن تر روان شدن مفاصل درد سوختگی

زیتون

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

placeholder

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

placeholder

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

placeholder

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

placeholder

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

placeholder

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

placeholder
error: محتوا همیشه بصورت آنلاین در دسترس است، لطفا کپی نکنید
اسکرول به بالا