وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
بزودی

اگر قصه گوی خوبی هستید، احتمالا راه های موفقیت برای شما هموارتر خواهد بود.

خلاصه دوره آموزش داستان نویسی 

داستان یعنی نقل و نشان دادن رخدادها در بستر زمان به کمک شخصیت‌ها!

از زمانی که داستان ها به وجود آمدند، نسل بشر دیگر هرگز مثل سابق نشد. داستان ها به ما یاد دادند که هر اتفاقی امکان پذیر است و رویا بافی به بخشی از زندگی طبیعی انسان ها تبدیل شد.

برای همه ی ما پیش آمده است که با داستان گویی دیگران را مسحور خودمان کرده باشیم. ماجرای جالبی که اتفاق افتاده است، حادثه ای که در خیابان دیده ایم، اتفاقی که در خانواده رخ داده و …می توانند منبع الهام ما برای داستان گویی شوند.

اما یک نکته مهم: 

بدون مشکلات و حوادث، هیچ داستانی شکل نمی گیرد!!

این مشکلات و رنج ها هستند که موتور محرک داستان خواهند شد بنابراین اگر می خواهید به یک داستان گوی حرفه ای تبدیل شوید، هرگز این ها را دست کم نگیرید.

در دوره آموزش داستان نویسی می خواهیم شما را با همین مطالب آشنا کنیم. به شما یاد خواهیم داد که چگونه در هزارتوی داستان خود حرکت کنید بدون این که مسیرتان را گم کنید.

برای اطلاعات بیشتر ویدیوی زیر را هم تماشا کنید:

چرا باید دوره آموزش داستان نویسی را خریداری کنیم؟

خیلی ها دوست دارند داستان بنویسند و راه آن را بلد نیستند. بعضی ها هم با اینکه استعداد داستان نویسی دارند، اما تکنیک ها رو نمیشناسند.

ما در این دوره به شما یاد میدیم که برای نوشتن داستان از کجا باید شروع کنید. مطالبی که در این دوره یاد میگیرید، به شما اعتماد به نفس میدهد تا داستان هایی که تاکنون در ذهنتان بوده، مکتوب و بعدها چاپ کنید.

دسته ای دیگر هم خوانندگان داستان هستند که با اینکه قصد نوشتن ندارند، اما دوست دارند که دنیای داستان را بشناسند و از روش نویسندگان برای نوشتن داستان آگاه شوند. علاقه ای که خود به من به داستان و داستان نویسی دارم و همچنین تحصیلاتم که در ارتباط با این حوزه بوده، سبب شد که این موضوع را برای آموزش به علاقه مندان انتخاب کنم. امیدوارم هم یاد بگیرید هم لذت ببرید.

بیوگرافی پکیج آموزش داستان نویسی 

بنده سمیه الفت متولد سال 1362 در شهرستان گیلانغرب استان کرمانشاه هستم.

در سال 1381 در دورة کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه رازی کرمانشاه پذیرفته و در سال 1385 فارغ‌التحصیل شدم. سال 1387 در دورة کارشناسی ارشد همین رشته در دانشگاه کردستان قبول شدم و در سال 1390 از پایان‌نامه خود با عنوان «روایتگری در داستان‌های کوتاه بهرام صادقی» با درجة عالی دفاع کرده و فارغ‌التحصیل شدم.

در بهمن‌ماه سال 1392 در مقطع دکتری زبان و ادبیات فارسی، گرایش حماسی در دانشگاه اصفهان پذیرفته شدم .

تاریخ دفاع: مهر ماه سال 1397

آموزش داستان نویسی

سوالات رایج پکیج آموزش نویسندگی و داستان نویسی

 1. آیا این دوره برای شروع داستان نویسی مفید است؟

بله ما آموزش را از مبانی و اصول اولیه داستان نویسی شروع میکنیم و گام به گام با مخاطب همراه می شویم تا ابتدا نوشتن را شروع کند و در نهایت یک داستان کامل بنویسد.

2. آیا درباره داستان های خوب از نویسندگان صاحب نام در این دوره صحبت می شود؟

بله ما ضمن آموزش اصول داستان نوشتن، برای درک بهتر مطلب، داستانهایی را برای نمونه تحلیل می کنیم و به مخاطب داستان هایی برای تمرین پیشنهاد می کنیم

3. چه موضوعاتی در این دوره تدریس می شود؟

آموزش این دوره از مبانی اولیه نویسندگی شروع می شود و تا فنون پیشرفته و حرفه ای این هنر ادامه می یابد طوری که مخاطب در انتها می تواند یک داستان خوب بنویسد

4. این دوره شامل آموزش نوشتن داستان کوتاه است یا بلند؟

آموزش ها در این دوره به نحوی است که برای نوشتن در همه انواع داستان مفید است. وقتی اصول را یاد بگیرید فرقی نمی کند که چه نوع داستانی بنویسید. ما به تفاوت هایی که ممکن است بین فنون نوشتن داستان کوتاه و بلند باشد، اشاره می کنیم و آن را برای علاقه مندان هر کدام توضیح می دهیم.

داستان چیست؟

داستان نوشتن رؤیای بسیاری از انسان‌هاست. حس خلق کردن نوشته‌ای که از آنِ خود شخص باشد، بسیار دلپذیر است؛ به‌ویژه اگر داستان نوشته‌شده با اقبال عمومی همراه باشد و مخاطب آن را دوست داشته باشد.

برای رسیدن به چنین نقطه‌ای چه باید کرد؟

در زمان کنونی، علاقه‌مندانی که برای یادگیری نوشتن اقدام می‌کنند، با انبوهی از کتاب‌ها، مقالات و کارگاه‌های آموزش داستان مواجه می‌شوند که آنها را سردرگم می‌کند.

اختلاف نظرهای نویسندگان و صاحب‌نظران درباره انواع داستان، ژانرهای مختلف، عناصر داستان و مواردی از این دست بر این سردرگمی می‌افزاید. بنابراین مشتاقان نوشتن باید بدانند از کجا شروع کنند، از میان آنچه در رسانه‌های مختلف عرضه می‌شود، شیوه آموزش مناسب‌تر را برگزینند و برای رسیدن به رؤیایشان تلاش کنند.

مهم‌ترین نکته در آموزش اصول داستان‌نویسی این است که علاقه‌مندان را با انواع اصطلاحات تخصصی و فنون پیچیده داستان‌نویسی گمراه نکنیم و ذهن آنها را به ابهام نکشانیم.

از میان همه نظرات و کتاب‌ها و مقالات، بهترین‌ها را برگزینیم و به آنها عرضه کنیم. شایسته است که نوآموزان، ابتدا مقدمات را با زبان ساده و روان فراگیرند و در ادامه با استفاده از تمرین و مرور آثار موفق نویسندگان بزرگ، به مراحل بالاتر نویسندگی برسند و در انتها داستانی بیافرینند تا به خودباوری برسند.

این خودباوری، گام اول برای نویسنده خوب شدن است. پس از نوشتن داستان اول با روشی که ذکر کردیم، نویسندگی برای فراگیران این هنر ساده می‌شود و از مرحله نوآموزی خارج می‌شوند. همه تلاش ما در این دوره این است که با این روش به علاقه‌مندان نویسندگی کمک کنیم داستان‌هایی موفق بنویسند.

6 دیدگاه دربارهٔ «آموزش داستان نویسی در 10 درس ساده و کاربردی!»

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن