درمان غیردارویی بیخوابی
ترکیبی از موثرترین شیوه های درمان بی خوابی با آموزش مستقیم توسط دکتر مصطفی امیری، متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب
چرا این دوره درمانی بیخوابی، حتی از ویزیت حضوری هم میتواند موثرتر باشد؟
من یک متخصص مغز و اعصاب هستم که سالهاست اختلالات خواب را درمان میکنم. من با دانش قبلی خودم می توانستم به راحتی یک دوره درمان بی خوابی را طی چند هفته بطور کامل تهیه کنم اما پا را فراتر از این حرفها گذاشتم و کاری کردم که تا الان کسی انجام نداده است! (احتمالا چون خیلی سخت است!)
به عقیده خودم، کاملترین و متنوع ترین دوره آموزشی درمان بی خوابی در کل دنیا را تهیه کردم و برای این کار بیش از ۱۶ ماه وقت گذاشتم اما به نظرم ارزشش را داشت. برای تهیه این دوره آموزشی، همه منابع موجود در طب نوین و طب مکمل چینی، هندی، ایرانی و هرچه که به ذهنتان برسد را خواندم. بیش از یکصد و پنجاه هزار صفحه کتاب و مقاله خواندم و همه منابع انگلیسی زبان و غیر انگلیسی زبان را گشتم تا بتوانم بهترین درمان های بیخوابی را برای شما پیدا کنم.
در این دوره آموزشی صدها روش متنوع را آموزش داده ام، اما احتمالاً شما نیازی به همه این روش ها نخواهید داشت. پس هر جا که دیدید بهبود پیدا کرده اید می توانید همان جا متوقف شوید و دوره را ادامه ندهید. و البته نکته مهم این است که هیچوقت و تحت هیچ شرایطی ناامید نشوید، تمام مواردی که در این دوره می آموزید نیاز به صبر و حوصله دارد و برخی از تمرین ها نیاز به یک ماه تکرار دارند تا تاثیر آنها شروع شود، همه تمرین ها شبیه هم نیستند بعضی از آن ها خیلی ساده هستند و شما به راحتی با انجام دادن آن می توانید تاثیرش را در همان شب اول حس کنید اما بیشتر تکنیکها اینطور نیستند و نیاز به تکرار و صبر و حوصله و نگرش مثبت دارند.
دارو، راه درمان بی خوابی نیست
شاید فکر کنید که در طب امروزی، درمان همه چیز دارو است. اما حداقل در مورد بی خوابی اصلاً اینطور نیست اتفاقاً برعکس، همه منابع اصلی و رفرنس پزشکی خواب روی این موضوع متفق القول هستند که درمان اصلی بی خوابی استفاده از روشهای غیر دارویی است.
شاید تعجب کنید که چرا تا الان هر جا رفته اید برای شما دارو تجویز شده است. دلیل این موضوع معمولا این است که روش های غیر دارویی گران قیمت و زمانبر و نیازمند همراهی و همکاری تیم درمان و بیمار است و به همین دلیل بسیاری از از پزشکان و پرسنل خدمات درمانی در جهان ترجیح میدهند خودشان را راحت کنند و با نوشتن یک دارو به سراغ بیمار بعدی شان بروند. راستش را بخواهید خود من هم گاهی در کلینیک آنقدر خسته هستم که توانایی شروع یک دوره درمان غیر دارویی را برای بیمار جدیدم نداشته باشم و البته همین موضوع هم برای من انگیزه شد که این دوره آموزشی را تهیه کنم تا بتوانم این خلاء درمانی را پر کنم.
اما چرا داروها راه درمان نیستند اگر اینطور نیست که ما الان داروهایی داشته باشیم که بتوانیم حتی اگر خواب آلود نیستیم با خوردن آن ها به راحتی بخوابیم. جواب بله است اما این داروها در بلندمدت متاسفانه نه تنها کمکی به فرد نخواهند کرد که باعث ایجاد مشکلات جدی ناشی از عوارض دارویی خواهند شد و همچنین بعد از مدتی اثر خودشان را از دست خواهند داد و تبدیل به ضد خودشان خواهند شد یعنی کسی که داروهای خواب آور مخصوصاً داروهای گروه بنزودیازپینی و داروهای مشابه مانند زولپیدم را به صورت بلندمدت مصرف کند دچار نوعی بی خوابی خواهد شد که بسیار بدتر و پیچیده تر از از قبل از شروع داروها خواهد بود و درمانش نیز بسیار سخت تر خواهد بود، تازه این در صورتی است که فرد دچار عوارض خیلی جدی داروها نشده باشد و فقط وابستگی دارویی ایجاد شده باشد. اما مشکل جدی تر اینجاست که اغلب افرادی که این داروها را به صورت بلندمدت مصرف میکنند بعد از مدتی دیگر بی خوابی ندارند بلکه مجموعه پیچیده و در هم تنیده از مشکلات روانی، جسمانی و بی خوابی مزمن دارند.
درمان کردن فردی که که دچار بی خوابی شده است و دارو مصرف نمی کند مانند نجات دادن فردی است که در عمق دو و نیم متری آب استخر در حال دست و پا زدن است. اما درمان کردن فردی که سالهاست داروهای متعدد بی خوابی را مصرف میکند و به انواع مختلف این داروها معتاد شده است مانند نجات دادن فردی است که در عمق ۲۰۰ متری تا آب دریا و در شرایط طوفانی گیر افتاده است. هر دو این افراد قابل نجات دادن هستند اما همانطور که از مثال بالا متوجه شده اید درمان فردی که در میان دارو ها غرق شده است اصلاً کار ساده ای نیست و گاهی توسط یک نفر یا دو نفر قابل انجام نیست و نیازمند یک تیم کامل نجات و یک برنامهریزی بلندمدت است.
بهرحال این دوره طوری تهیه شده است که حتی برای افرادی که بیخوابی 20-30 ساله مزمن و شدید و مقاوم به قویترین داروهای خواب آور نیز دارند، مفید باشد.
من واقعا هرچی تو جلسات گفته شده بود رو انجام دادم. جلسات 2 ، 3 و بازسازی مغزی خیلی خیلی مفید بود و خیلی كمكم كرد. دو هفته است که از قرص های خواب آور استفاده نمی کنم و شبانه حدود هفت ساعت راحت میخوابم.
سلام.من کمردرد دارم آیا در طول روز می تونم دراز بکشم.؟
بله ولی دقت نمایید که برای کمردرد معمولا درمان مبتنی بر تقویت عضلات (ورزش) است و استراحت فقط نقش تسکینی در کوتاه مدت دارد.
سلام من پنج ماهه زايمان كردم بعد زايمان دچار بيخوابي شدم ك ملاتونين خوردم و ميخوابيدم بينش بيدار ميشدم باز ميخوابيدم تنها بيماريم تيروييد پركار ك بعد زايمان يكم بدتر شد دارم دارو ميخورم تيروييدم رو به كنترله چند شبه ملاتونين جواب نميده و الپرازولام نيم ميخورم ميخوام روش شما رو امتحان كنم ايت بدرد من ميخوره
زندگیم تغییر کرده من نمیدونم چجوری تشکر کنم خیلی خوشحالم که بعد از حوالی 8 سال بی خوابی برای اولین بار دیشب تونستم پشت سرهم 8 ساعت بخوابم و هنوزم موندم چجوری شد
من موندم که بخرم یا نه آخه من همه جور دکتری رفتم همه داروهاروهم خوردم.نمیدونم چکار کنم بچه ها راهنمایی کنین لطفا
اصلا شک نکن تو خریدش اگر دوس داشتی تو اینستا بهم پیام بده برات بیشتر توضیح بدم
سلام.وقت بخیر.میشه آدرس اینیستگرامتون رو لطف کنید؟
سلام.چ طور ورزشی رو در خانه انجام دهم؟آیا شنا در وان حمام هم ورزش محسوب می شه؟
ورزش های ساده ای مانند شنا سوئدی، پلانک، پروانه و سایر ورزش های بدون نیاز به وسیله
واقعا تاثیر داره من ۷ ساله قرص خواب میخورم
من دکتر امیری رو نمیشناخنم و راستش از سر ناچاری و کنجکاوی شد که دوره رو خریدم و اینم بگم که شغلم آرایشگریه و قشنگ 5 سالی هست که خوابم خراب شده.
بچه ها فقط یه چیز بگم اینه که من دو هفته است شروع کردم تا الان داروهامو نصف کردم و قشنگ خوابم داره بهتر میشه
من قبلا مریض شما بودم دکتر جان دارم الان دارو زولپیدم میخورم میتونم این دوره رو شروع کنم و داروهارو قطع کنم؟
داروها رو در ابتدا قطع نکنید و از جلسات سوم به بعد می توانید شروع کنید کم کنید ولی اگر دارو را طولانی مدت و تحت نظر پزشک مصرف کرده اید قبل از قطع داروها، با پزشکتان مشورت کنید
با سلام
آقای دکتر بنده 38 ساله هستم و از حدود 16 سال پیش که ارشد قبول شدم دچار افسردگی و بعدش بیخوابی و بدخوابی (خواب دیدن زیاد) شدم. مدت طولانی تحت درمان قرار گرفتم و داروی ایمی پرامین مصرف کردم. از حدود 4 سال پیش که دکتری قبول شدم این مشکل عود کرد، پزشک ابتدا آسنترا و بعد به خاطر عوارض دارو، اس سیتالوپرام تجویز کردن و حدود دو سال مصرف کردم. الان دو ماهه که دکتریم تموم شده ولی این مشکل رو دارم. روانپزشک داروی اس سیتالوپرام روزی 5mg و قرص ملاتونین تجویز کردن ولی فایده ای نداره، انقد تو خواب این پهلو اون پهلو میشم که بدنم اسپاسم میشه. آیا این دوره میتونه بم کمک کنه؟
سلام
بله برای شما میتواند بسیار مفید باشد. این دوره برای افراد دچار بیخوابی های مزمن طراحی شده است.
متشکرم متشکرم یه دنیا. این بهترین خرید زندگیم بود
خارق العاده بود چون من حتی به پایان جلسات نرسیدم ولی بالای 90 درصد خوب شدم.
خیلی بده که پزشکان دیگه در مورد این درمان به من نگفته بودن حالا نمیدونم اصلا میدونن همچین درمانی هست یا نه ولی همشون دارو میدادن یعنی یکنفرم نگفته بود راه غیردارویی به این خوبی وجود داره
من امریکا زندگی می کنم و اینجا همین درمان غیردارویی رو برای من تجویز کردن ولی هزینه ش خیلی زیاده حالا میتونم از همین دوره شمت استفاده کنم؟
بله این درمان معادل مجموع درمان های غیر دارویی استاندارد است که در کلینیک خواب انجام می شود
دکتر جان قبلا که شما ایران بودید من از رشت میومدم منو ویزیت می کردید و اونموقع بهم گفته بودید که دارید این دوره رو میسازید.الان که دیدمش خیلی خوشحال شدم با شناختی که از شما دارم خیلی به این دوره امیدوارم
امیدوارم مفید باشد و خوشحالم که بالاخره این دوره جامع را برای هموطنان عزیزم تهیه کردم.
میتونم این دوره رو از جای دیگه ای تهیه کنم؟