وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
449 هزار تومان
دوره
اطلاعات تکمیلی

جدیدترین درمان بی خوابی - درمان قطعی و خانگی بیخوابی

جدیدترین درمان بی خوابی بدون دارو چیست؟

اگر برای درمان بی خوابی ناامید و خسته شده اید، شاید واقعا حق داشته باشید چون احتمالا تا این لحظه نمی دانستید بی خوابی کاملا قابل درمان است و معمولا نیازی به استفاده از دهها قرص خواب آور وجود ندارد.

 اگر سری به مقالات متعدد در مورد درمان بی خوابی زده باشید احتمالا الان خیلی گیج شده اید چون برخی جاها گفته مثلا زولپیدم، آلپرازولام یا خیلی داروهای دیگر دوای درد بی خوابی است! بعضی جاها نوشته این داروها سمی است و اصلا نخورید! بعضی جاها نوشته که داروهای دیگه ای باید تجویز بشه که اعتیاد آور نیستند و اصلا بعضی جاها نوشته که داروها در درمان بی خوابی موثر نیستند و باید سراغ روش های غیردارویی بروید(1)! در میان روش های غیردارویی هم هرکسی یک روش را معرفی کرده و بقیه شیوه ها را منع کرده و خلاصه هر چه در مورد بیخوابی میخوانید ممکن است کمی گیج تر شوید(2)!

هدف من از این مطلب اینست که بالاخره در یک صفحه بطور خلاصه جواب صدها سوال در مورد درمان بیخوابی را ارائه کنم

بهترین درمان بی خوابی

دوره پیش روی شما، نخستین دوره ویژه درمان بی خوابی بدون دارو است و توسط دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب  (دارای بیش از 10 سال سابقه درمان اختلالات خواب) تهیه شده است.

تلاش کردیم که در این دوره، جامع ترین و جزیی ترین آموزش ها و متدهای پیشرفته تر درمان غیردارویی بی خوابی به زبان فارسی را ارائه دهیم.

 این دوره شامل دهها فایل صوتی، دهها صفحه متن و فایل های ویدئویی است. این دوره بصورت کامل توسط دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب از اسپانیا ایجاد شده است.

دکتر مصطفی امیری بیش از 10 سال است که در زمینه اختلالات خواب و مغز و اعصاب در ایران فعالیت می کند و تابحال بیش از هفت هزار نفر از هموطنان عزیز با مشکلات خواب، نزد ایشان درمان شده اند. ایشان در حال حاضر در ایران ویزیت نمی کنند و تنها راه استفاده از مهارت ایشان، دوره حاضر است که حاصل تلاش همه اعضای تیم تخصصی درمان اختلالات خواب جایروس کلینیک است.

این دوره بصورت مرحله به مرحله است و در هریک از مراحل بخشی از تکنیک ها آموزش داده می شوند.

"خوشبختی یعنی خواب کافی. فقط همین ، دیگر هیچ"

بیخوابی و مشکلات اضطرابی (استرس مزمن، نگرانی، بیمارهای جسمانی به دلیل استرس مانند زخم معده و دردهای بدنی) همراه تقریبا همیشگی یکدیگرند و هریک ممکن است دیگری را تشدید کنند. در ارزیابی و درمان بی خوابی همیشه استرس همزمان نیز باید درمان شود و در دوره پیش روی شما نیز، بصورت مفصل به راهکارهای کنترل استرس و اضطراب نیز پرداخته شده است

یک رابطه دو طرفه بین بیخوابی و افسردگی وجود دارد و هریک می تواند علت اصلی و یا تشدید کننده دیگری باشد(منبع). اختلال خواب بارزترین علامت در بیماران مبتلا به افسردگی است و حتی در گذشته به عنوان یکی از تظاهرات ثانویه اصلی افسردگی در نظر گرفته می شد.

بیخوابی رابطه قوی با ابتلا به ویروس کرونا دارد. استرس ناشی از همه گیری کرونا، درگیری و التهاب مغز در اثر ویروس کرونا، افسردگی به دنبال فوت عزیزان در اثر کرونا، اضطراب به دلیل بیماری کرونا در نزدیکان و دهها دلیل دیگر باعث تشدید بیخوابی و افزایش شیوع اختلالات خواب در دوران همه گیری کرونا شدند. درمان اصلی بیخوابی های ناشی از کرونا، روی کنترل علائم ویروس کرونا، کنترل اضطراب و سایر درمان های غیردارویی متمرکز است.

مدت زمان درمان بیخوابی به علت بیخوابی، سن بیمار، مدت زمان و شدت بیخوابی و دهها فاکتور دیگر بستگی دارد و از چند هفته تا چندین ماه یا حتی چندین سال متغیر است.

درمان بی خوابی در افراد مسن (بالای 65-70 سال) تفاوت هایی با افراد جوان تر دارد. دوز داروهای مورد استفاده در این گروه سنی و همچنین نوع داروهای مورد استفاده در این گروه سنی ممکن است گاهی متفاوت باشد. همچنین به دلیل بیماری های همراه احتمالی و سایر شرایط مانند اختلالات راه رفتن، فراموشی و… ممکن است پلن های درمانی غیردارویی در این گروهها بسیار کارآمدتر باشد.

بیخوابی شبانه گاهی خودش به تنهایی یک اختلال مستقل است و گاهی ثانویه به عواملی مانند افسردگی، اضطراب، بیماری های مغزی یا قلبی، مشکلات گوارشی و سایر دلایل مشابه است. بیخوابی به تنهایی یک نشانه است و نمیتوان فقط با اتکا به همین علامت تشخیص خاصی را مطرح نمود و برای ارزیابی بیخوابی معمولا نیاز به کسب اطلاعات کامل بالینی و همچنین گاهی نیاز به انجام دادن تست های تشخیصی می باشد

برخی از داروهایی که برای لاغری استفاده می شوند حاوی دوزهای بالای مواد محرک استاندارد یا حتی خطرناک هستند و این داروها معمولا باعث ایجاد عوارضی مانند سرگیجه، سردرد، بالارفتن فشار خون و بی خوابی میشوند. اگر داروی لاغری باعث اختلال خواب شما میشود حتما با پزشکتان در مورد تعویض داروی تان مشورت کنید چراکه بیخوابی خودش میتواند تمام تاثیرات دارو را از بین ببرد. بی خوابی در اغلب افراد در بلند مدت باعث افزایش وزن و چاقی می شود.

در دوران بارداری و شیردهی استفاده از داروها باید بسیار محدود و فقط در موارد خاصی باشد و برای بیشتر افراد استفاده از روش های غیردارویی ارجح و خط اول درمان است.

مراکز زیر در تهران دارای فلوشیپ فوق تخصصی اختلالات خواب هستند و خدمات فوق تخصصی درمانی مربوط به مشکلات مرتبط با خواب را ارائه می دهند:

  • مرکز تشخیص و درمان اختلالات خواب جایروس (بهرست)
  • بیمارستان امام خمینی (بلوار کشاورز)
  • بیمارستان حضرت رسول اکرم (ستارخان)
  • مطب دکتر خسرو صادق نیت (گیشا)
  • بیمارستان مسیح دانشوری (عمدتا برای مشکلات تنفسی مرتبط با خواب)

و چند مرکز فعال خصوصی و دولتی دیگر

1- زالپلون و زولپیدم برای بی خوابی (مشکل در شروع خواب) استفاده می شوند اما شواهد کافی برای تجویز این داروها در بلند مدت (بیشتر از دو هفته) وجود ندارد.

2- ملاتوین و راملتئون نیز برای اختلال در شروع خواب تجویز می شوند ولی این داروها نیز معمولا نباید برای بیش از 1 تا 3 ماه استفاده شوند.

3- داروهایی مانند آنتی هیستامین ها (مثل دیفن هیدرامین) اثرات خواب آوری دارند ولی برای درمان بی خوابی مزمن معمولا تجویز و توصیه نمی شوند.

4- بنزودیازپین ها (مانند آلپرازولام، لورازپام، کلونازپام و تمازپام) نیز فقط در کوتاه مدت مورد استفاده قرار می گیرند و این داروها نیز به دلیل ایجاد خواب آلودگی روزانه و عوارض بلند مدت، معمولا برای بی خوابی مزمن گزینه مناسبی نیستند.

5- داکسپین که جزو داروهای ضد افسردگی طبقه بندی می شود در دوزهای بسیار کم در درمان بی خوابی استفاده می شود.

درمان خانگی بی خوابی (در منزل)

به دنیای تجربه خواب عمیق خوش آمدید!

 شیوه های آموزش داده شده در این دوره، پیشرفت بزرگی در زندگی و خواب شما ایجاد خواهد کرد. 

 هر انسانی توانایی خواب عمیق و طولانی مدت دارد.  اگر دچار بی خوابی مزمن هستید،من می خواهم چرخه خواب شما را دوباره برقرار کنیم تا شما واقعاً از توانایی ذاتی تجربه خوابی عمیق بطور طبیعی لذت ببرید.

 برای برخی افراد مبتلا به بی خوابی، شروع خواب دشوار است، برخی دیگر در طول شب بیدار می شوند و برخی هم صبح خیلی زود بیدار می شوند.  بعضی از افراد ترکیبی از همه این مشکلات را دارند و بعضی از افراد هر چقدر زیاد بخوابند بازهم هیچ وقت از خواب همراه با احساس آرامش واقعی لذت نمی برند(منبع).

 همه درمان های غیردارویی بیخوابی در این دوره پوشش داده خواهد شد .

درمانهای خانگی بی خوابی

در طول سال های طبابت با مراجعان زیادی کارکرده ام و به آنها کمک کرده ام تا خوابشان را تغییر دهند و تحقیقات در مورد تکنیک های من نشان می دهد که این تکنیک ها در حدود 80 درصد موارد و روی بیشتر افراد بسیار موثرند.

ایجاد یک خواب منظم و خوب نتیجه تغییر بسیاری از فرآیندهای کوچک است که وقتی همه به هم اضافه میشوند یک خواب بی نقص و عمیق را شکل می دهند. 

 خواب یک تجربه به ظاهر ساده است اما در واقع یک خواب خوب نیازمند دهها پیش زمینه مهم است. تغییرات حتی کوچکی در عوامل بیرونی مانند دما و نور محیط و تغییرات اندک در سطوح هورمون ها، احساسات، افکار و سلامت بدنی میتواند تجربه خواب خوب را مختل کند.

 این دوره را با تغییر عادت های ساده و بهبود بهداشت خواب شما شروع کرده ام و  سپس جدیدترین تکنیک های درمان های استاندارد غیردارویی را آموزش داده ام که می توانید برای خواب بهتر و خوابیدن بیشتر و عمیق تر از آنها استفاده کنید.

 عدم توانایی در خواب شبانه معمولا محصول مجموعه پیچیده ای از عادت های مزمن مربوط به خواب و بیداری شما است.

انواع بی خوابی

انواع بی خوابی

طبق طبقه بندی بین المللی اختلالات خواب ، بی خوابی  به زیرگروه های زیر طبقه بندی می شود (منبع):

  • بی خوابی حاد (معمولا به دنبال یک تغییر و یا اضطراب تازه و گذرا)
  • بی خوابی روانشناختی
  • بی خوابی متناقض
  • بی خوابی ایدیوپاتیک (علتش نامشخص است)
  • بی خوابی به دلیل اختلالات روانپزشکی مانند بی خوابی به دلیل افسردگی
  • بی خوابی به دلیل بهداشت نامناسب خواب
  • بی خوابی رفتاری دوران کودکی
  • بی خوابی ناشی از دارو یا مواد مخدر
  • بی خوابی به دلیل بیماری های طبی
  • بی خوابی ناشی از شرایط غیر فیزیولوژیک‌ و شناخته نشده

 البته روشهای مختلفی برای طبقه بندی مشکلات خواب دارند. اما من در این دوره سعی کرده ام که تمام انواع بی خوابی را تا حد امکان پوشش دهم.

بی خوابی گذرا ، یا حاد

 بی خوابی گذرا ، یا حاد ، یک مشکل خواب کوتاه مدت و کاملاً رایج است و معمولاً در زمان های پراسترس مانند از دست دادن عزیزی ، کوچ به شهر جدید ، تغییر شغل یا پایان رابطه ای مهم رخ می دهد(منبع). 

 حتی موارد به ظاهر شادی آور ، مانند برنامه ریزی برای عروسی ، فارغ التحصیلی از دانشگاه یا فرستادن فرزندتان به روز اول مدرسه ، می تواند باعث استرس شود و منجر به بی خوابی شود.

 بی خوابی گذرا همچنین می تواند ناشی از بیماری های کوتاه مدت باشد.

  اختلال در برنامه خواب طبیعی به دلیل پروازهای بی قاره ای یا کارهای با شیفت های چرخشی همچنین می توانند باعث اختلال خواب حاد شوند.

  عوامل محیطی ، مانند نور ، صدا یا تغییرات دما ؛  برخی از داروها ، به ویژه داروهایی که برای سرماخوردگی ، آلرژی ، آسم و فشار خون بالا استفاده می شوند، و ناراحتی یا درد جسمی یا عاطفی موقتی، نیز می توانند باعث بی خوابی حاد شوند(منبع).  

در بیشتر موارد بی خوابی گذرا ، علائم طی چند روز یا چند هفته برطرف می شوند و باعث بی خوابی طولانی مدت نمی شوند. 

این دوره فقط برای کسانی که بی خوابی طولانی مدت یا مزمن دارند نیست.  در صورت داشتن بی خوابی گذرا، این دوره می تواند به شما در تجربه خواب بهتر کمک کند و از تبدیل بی خوابی کوتاه مدت به یک مشکل مزمن و طولانی مدت جلوگیری می کند. البته اگر اضطراب همزمان هم دارید شاید بهتر باشد دوره درمان اضطراب را نیز تهیه کنید.

دوره درمان بی خوابی برای چه کسانی مناسب است؟

درمان تخصصی بی خوابی

این دوره طوری طراحی شده که برای همه افراد با هر سطحی از سواد مناسب باشد ولی گروههای زیر از این دوره سود بیشتری می برند:

  • همه افرادی که از بی خوابی مزمن رنج می برند حتی اگر همزمان تحت درمان دارویی باشند
  • پزشکان، روانشناسان و روانپزشکانی که در زمینه بی خوابی کار می کنند و تمایل دارند دانش شان را در این زمینه بالا ببرند
  • افرادی که بیخوابی ندارند ولی میخواهند کیفیت و عمق خواب شبانه شان را بهبود ببخشند

سرفصل های درمان بی خوابی در منزل

در ادامه بصورت کلی به برخی شیوه های آموزش داده شده در این دوره می پردازیم تا بیشتر با محتوای آموزش داده شده در این دوره آشنا شوید و بتوانید تصمیم بهتری در مورد تهیه این دوره آموزشی بگیرید:


بخش اول دوره درمان بیخوابی: کلیات و مقدمات

در بخش نخستین به مواردی مانند ساعت زیستی بدن، بهداشت خواب، خود پدیده خواب و مراحل خواب پرداخته ایم. این بخش سنگ بنای دانش شما در مورد خواب را می سازد و با دید بهتری میتوانید درمان های پیشرفته تر در مراحل بعدی را دنبال کنید.

برخی از نکات مهمتر و کلیات بهداشت خواب در ادامه آمده است:

بهداشت خواب: بایدها و نبایدها

  • هر هفته به یک برنامه منظم خواب (همان زمان خواب و بیدار شدن) پایبند باشید.
  • در بیشتر روزهای هفته حداقل 30 دقیقه در روز ورزش کنید. ورزش شدید را به صبح یا بعد از ظهر محدود کنید. ورزش های آرامش بخش تر ، مانند یوگا برای کمک به خوابیدن ، می تواند قبل از خواب انجام شود.
  • در طول روز مقدار زیادی در معرض نور طبیعی باشید. صبح روز اول پرده های اتاق خود را باز کنید و در طول روز بیرون بروید.
  • یک برنامه منظم و آرام هنگام و قبل از خواب تنظیم کنید.
  • قبل از خواب حمام یا دوش آب گرم بگیرید.
  • قبل از خواب تمرینات ریلکسیشن انجام دهید ، از جمله تنفس آگاهانه و آرامش عضلانی پیش رونده.
  • محیط خواب شما دلپذیر و آرام داشته باشید. تختخواب شما باید راحت باشد و اتاق شما نباید خیلی گرم ، خیلی سرد یا خیلی روشن باشد. در صورت لزوم از صداگیر گوش و ماسک چشم بند استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که بالش شما راحت است.
  • خواب خود را فقط با خواب و رابطه جنسی مرتبط کنید. در رختخوابتان کار نکنید ، غذا نخورید یا تلویزیون تماشا نکنید.
  • ساعت خود را به طرف دیگر بچرخانید تا نتوانید زمان را ببینید.
  • نوتیفیکیشن مربوط به پیامک ها و ایمیل های تلفن همراه خود را خاموش کنید.
  • یک “دفترچه یادداشت نگرانی” داشته باشید. اگر در حالی که می خواهید به خواب بروید چیزی در ذهن شما است ، آن را روی یک تکه کاغذ بنویسید تا بتوانید روز بعد دوباره آن را مرور کنید.
  • از ظهر به بعد فرآورده های حاوی کافئین مصرف نکنید مانند: قهوه ، چای ، چای سرد ، نوشیدنی های انرژی زا و نوشابه
  • سایر محرکها را نیز نزدیک به زمان خواب مصرف نکنید ، از جمله شکلات ، نیکوتین و داروهای خاص.
  • نزدیک به زمان خواب وعده غذایی سنگین نخورید.
  • قبل از خواب تلویزیون تماشا نکنید ، از رایانه استفاده نکنید و مدت طولانی را روی دستگاه تلفن همراه نگذرانید. این فعالیت ها مغز را تحریک می کند و شروع خواب  را دشوار می کند.
  • در طول روز چرت نزنید. خوابیدن در طی روز  می تواند الگوی خواب / بیداری طبیعی شما را مختل کند.

بهداشت خواب گاهی به تنهایی برای بهتر خوابیدن کافی است. اما رعایت نظم و انضباط شخصی در اصول بهداشت خواب ممکن است در شروع کار برای شما سخت باشد.

اگر رعایت بهداشت خواب برای شما کفایت نمی کند بهتر است سراغ مراحل پیشرفته تر بروید و دوره درمان بی خوابی بدون دارو را شروع کنید.

بخش دوم دوره درمان: مغز و شناخت

بیخوابی و مغز

در این بخش مهمترین و اصلی ترین درمان های بی خوابی گنجانده شده اند. درمان هایی که مغز شما را طوری تغییر خواهند داد که بتوانید خواب سنگین و عمیق را تجربه کنید. درمان های موجود در این بخش همان درمان های استانداردی است که از مایوکلینیک آمریکا تا کلینیک های خواب در چین، همگی از این شیوه درمانی غیر دارویی استفاده می کنند.

درمان هایی که به شما کمک می کنند بدون استفاده از دارو، ترشح ملاتونین در هنگام خواب را به اوج برسانید و درمان هایی که سبب می شود نگرش و تجربه شما از خواب شبانه تان تغییر کند و طی روز احساس بهتری داشته باشید.

بخش سوم: درمان های تکمیلی بیخوابی

این قسمت را هیچ جایی حتی در کلینیک های خواب نیز تجربه نخواهید کرد، این بخش شامل دهها تکنیک تکمیلی برای خواب بهتر است که هریک ممکن است فقط درصد اندکی به شما کمک کنند اما مجموع و ترکیب این تکنیک هاست که میزان موفقیت درمان بی خوابی را به بیش از 90 درصد خواهد رساند. حتی در مورد افرادی که بیخوابی شان 20-30 ساله شده است، بازهم درمان های تکمیلی ممکن است بسیار کمک کننده باشند.

چرا این دوره؟
پزشک درمانگر و مدرس این دوره جزو معدود افراد دارای فلوشیپ خواب در ایران است
در پایان دوره چه اتفاقی می افتد؟
شما به پایان دوره نمی رسید! بی خوابی شما در همان جلسات اول از بین می رود
چرا این درمان رو انتخاب کنید؟
این دقیقا همان درمانی است که در بهترین کلینیک های خواب آمریکا و اروپا دریافت می کنید
چرا این دوره را باید همین امروز بخرید؟
به دلیل تخفیف 90 درصدی ویژه و کوتاه مدت
Previous
Next

"همیشه یک خنده خوب و یک خواب طولانی بهترین درمان است"

 دوره درمان بی خوابی چقدر ارزش دارد؟ و معادل چیست؟ 

  •  این دوره حدود 8 تا 9 میلیون تومان در ایران و چیزی حدود 2-3 هزار دلار در آمریکای شمالی و اروپا ارزش دارد. البته این دوره با همین کیفیت، در لحظه نگارش این مطلب در هیچ جای ایران حتی بصورت حضوری نیز قابل دسترسی نیست و این هزینه ها تخمینی از جلسات معادل این دوره است.
  • این دوره درمان بی خوابی، از لحاظ میزان محتوای دوره و کیفیت علمی محتوا و آموزش های ارائه شده، معادل حدود 25 جلسه مراجعه حضوری به پزشک و درمانگر اختلالات خواب است.
  • برای کسی که سالهاست بی خوابی دارد و روش های مختلفی را هم امتحان کرده و جواب کافی نگرفته، این دوره غیر قابل قیمت گذاری است و اگر زمان و کیفیت زندگی را واحد پولی فرض کنیم، این دوره بیش از میلیاردها تومان ارزش مادی دارد

پس چرا قیمت این دوره پایین است؟

  • به دلیل شرایط خاص اقتصادی کنونی و فشارهای همه جانبه به مردم ایران، قیمت این دوره را موقتا کاهش داده ایم.
عوارض بی خوابی و درمان بیخوابی

"بدترین چیز در جهان این است که سعی کنید بخوابید ولی نتوانید"

هدیه خرید دوره درمان خانگی بی خوابی: دوره های مقدماتی و پیشرفته ذهن آگاهی بصورت رایگان

0 نفر
تعداد افرادی که تاکنون با استفاده از این دوره، بی خوابی شان را درمان کرده اند

درمان بی خوابی بدون دارو

درمان غیردارویی بیخوابی

 

ترکیبی از موثرترین شیوه های درمان بی خوابی با آموزش مستقیم توسط دکتر مصطفی امیری، متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب

چرا این دوره درمانی بیخوابی، حتی از ویزیت حضوری هم میتواند موثرتر باشد؟

من یک متخصص مغز و اعصاب هستم که سالهاست اختلالات خواب را درمان میکنم. من با دانش قبلی خودم می توانستم به راحتی یک دوره درمان بی خوابی را طی چند هفته بطور کامل تهیه کنم اما پا را فراتر از این حرفها گذاشتم و کاری کردم که تا الان کسی انجام نداده است! (احتمالا چون خیلی سخت است!)
به عقیده خودم، کاملترین و متنوع ترین دوره آموزشی درمان بی خوابی در کل دنیا را تهیه کردم و برای این کار بیش از ۱۶ ماه وقت گذاشتم اما به نظرم ارزشش را داشت. برای تهیه این دوره آموزشی، همه منابع موجود در طب نوین و طب مکمل چینی، هندی، ایرانی و هرچه که به ذهنتان برسد را خواندم. بیش از یکصد و پنجاه هزار صفحه کتاب و مقاله خواندم و همه منابع انگلیسی زبان و غیر انگلیسی زبان را گشتم تا بتوانم بهترین درمان های بیخوابی را برای شما پیدا کنم.

در این دوره آموزشی صدها روش متنوع را آموزش داده ام، اما احتمالاً شما نیازی به همه این روش ها نخواهید داشت. پس هر جا که دیدید بهبود پیدا کرده اید می توانید همان جا متوقف شوید و دوره را ادامه ندهید. و البته نکته مهم این است که هیچوقت و تحت هیچ شرایطی ناامید نشوید، تمام مواردی که در این دوره می آموزید نیاز به صبر و حوصله دارد و برخی از تمرین ها نیاز به یک ماه تکرار دارند تا تاثیر آنها شروع شود، همه تمرین ها شبیه هم نیستند بعضی از آن ها خیلی ساده هستند و شما به راحتی با انجام دادن آن می توانید تاثیرش را در همان شب اول حس کنید اما بیشتر تکنیکها اینطور نیستند و نیاز به تکرار و صبر و حوصله و نگرش مثبت دارند.


دارو، راه درمان بی خوابی نیست

شاید فکر کنید که در طب امروزی، درمان همه چیز دارو است. اما حداقل در مورد بی خوابی اصلاً اینطور نیست اتفاقاً برعکس، همه منابع اصلی و رفرنس پزشکی خواب روی این موضوع متفق القول هستند که درمان اصلی بی خوابی استفاده از روشهای غیر دارویی است.

شاید تعجب کنید که چرا تا الان هر جا رفته اید برای شما دارو تجویز شده است. دلیل این موضوع معمولا این است که روش های غیر دارویی گران قیمت و زمانبر و نیازمند همراهی و همکاری تیم درمان و بیمار است و به همین دلیل بسیاری از از پزشکان و پرسنل خدمات درمانی در جهان ترجیح می‌دهند خودشان را راحت کنند و با نوشتن یک دارو به سراغ بیمار بعدی شان بروند. راستش را بخواهید خود من هم گاهی در کلینیک آنقدر خسته هستم که توانایی شروع یک دوره درمان غیر دارویی را برای بیمار جدیدم نداشته باشم و البته همین موضوع هم برای من انگیزه شد که این دوره آموزشی را تهیه کنم تا بتوانم این خلاء درمانی را پر کنم.

اما چرا داروها راه درمان نیستند اگر اینطور نیست که ما الان داروهایی داشته باشیم که بتوانیم حتی اگر خواب آلود نیستیم با خوردن آن ها به راحتی بخوابیم. جواب بله است اما این داروها در بلندمدت متاسفانه نه تنها کمکی به فرد نخواهند کرد که باعث ایجاد مشکلات جدی ناشی از عوارض دارویی خواهند شد و همچنین بعد از مدتی اثر خودشان را از دست خواهند داد و تبدیل به ضد خودشان خواهند شد یعنی کسی که داروهای خواب آور مخصوصاً داروهای گروه بنزودیازپینی و داروهای مشابه مانند زولپیدم را به صورت بلندمدت مصرف کند دچار نوعی بی خوابی خواهد شد که بسیار بدتر و پیچیده تر از از قبل از شروع داروها خواهد بود و درمانش نیز بسیار سخت تر خواهد بود، تازه این در صورتی است که فرد دچار عوارض خیلی جدی داروها نشده باشد و فقط وابستگی دارویی ایجاد شده باشد. اما مشکل جدی تر اینجاست که اغلب افرادی که این داروها را به صورت بلندمدت مصرف می‌کنند بعد از مدتی دیگر بی خوابی ندارند بلکه مجموعه پیچیده و در هم تنیده از مشکلات روانی، جسمانی و بی خوابی مزمن دارند.
درمان کردن فردی که که دچار بی خوابی شده است و دارو مصرف نمی کند مانند نجات دادن فردی است که در عمق دو و نیم متری آب استخر در حال دست و پا زدن است. اما درمان کردن فردی که سالهاست داروهای متعدد بی خوابی را مصرف می‌کند و به انواع مختلف این داروها معتاد شده است مانند نجات دادن فردی است که در عمق ۲۰۰ متری تا آب دریا و در شرایط طوفانی گیر افتاده است. هر دو این افراد قابل نجات دادن هستند اما همانطور که از مثال بالا متوجه شده اید درمان فردی که در میان دارو ها غرق شده است اصلاً کار ساده ای نیست و گاهی توسط یک نفر یا دو نفر قابل انجام نیست و نیازمند یک تیم کامل نجات و یک برنامه‌ریزی بلندمدت است.

بهرحال این دوره طوری تهیه شده است که حتی برای افرادی که بیخوابی 20-30 ساله مزمن و شدید و مقاوم به قویترین داروهای خواب آور نیز دارند، مفید باشد.

محتوای دوره

درمان های اصلی
درمان های تکمیلی
تکنیک های پیشرفته درمان بی خوابی ( مکمل درمان های اصلی)
کتاب راز ساعت زیستی (مکمل درمان)

644 دیدگاه دربارهٔ «درمان بی خوابی بدون دارو در خانه با 77 روش قطعی ( جدیدترین درمان بی خوابی 2020)»

  1. من واقعا هرچی تو جلسات گفته شده بود رو انجام دادم. جلسات 2 ، 3 و بازسازی مغزی خیلی خیلی مفید بود و خیلی كمكم كرد. دو هفته است که از قرص های خواب آور استفاده نمی کنم و شبانه حدود هفت ساعت راحت میخوابم.

      1. مصطفی امیری

        بله ولی دقت نمایید که برای کمردرد معمولا درمان مبتنی بر تقویت عضلات (ورزش) است و استراحت فقط نقش تسکینی در کوتاه مدت دارد.

        1. سلام من پنج ماهه زايمان كردم بعد زايمان دچار بيخوابي شدم ك ملاتونين خوردم و ميخوابيدم بينش بيدار ميشدم باز ميخوابيدم تنها بيماريم تيروييد پركار ك بعد زايمان يكم بدتر شد دارم دارو ميخورم تيروييدم رو به كنترله چند شبه ملاتونين جواب نميده و الپرازولام نيم ميخورم ميخوام روش شما رو امتحان كنم ايت بدرد من ميخوره

        2. باسلام دکتر جان من آسیب ورزشی ازناحیه کتفم دیده بودم سالها درد آنرا تحمل و ورزش میکردم قهرمان کشتی کشور بودم،بعدأ دیدم قابل تحمل نیست عمل کردم خوب شدم الان فقط خوابم تنظیم نیست،خیلی قرصهای اعصاب و افسردگی خوردم نتیجه ندادند الان قطع کردم،من شبها ساعت سه بیدار میشم و نمیتونم بخوابم،وحالا هم اصول شما را امتحان میکنم فعلا تاثیری نداشته،امیدوارم راه حل دیگری اگه ارایه بفرمایید ممنون میشم.بااحترام
          قربانی

          1. مصطفی امیری

            لطفا دوره را با آرامش و حوصله پیش ببرید و نتیجه را همینجا اطلاع دهید

  2. زندگیم تغییر کرده من نمیدونم چجوری تشکر کنم خیلی خوشحالم که بعد از حوالی 8 سال بی خوابی برای اولین بار دیشب تونستم پشت سرهم 8 ساعت بخوابم و هنوزم موندم چجوری شد

  3. من موندم که بخرم یا نه آخه من همه جور دکتری رفتم همه داروهاروهم خوردم.نمیدونم چکار کنم بچه ها راهنمایی کنین لطفا

        1. سلام.چ طور ورزشی رو در خانه انجام دهم؟آیا شنا در وان حمام هم ورزش محسوب می شه؟

          1. مصطفی امیری

            ورزش های ساده ای مانند شنا سوئدی، پلانک، پروانه و سایر ورزش های بدون نیاز به وسیله

          2. سلام وقتتون بخیر جناب دکتر
            من تقریبا از ۱۸ سالگی از سندروم پای بی قرار رنج میبرم ، الان ۳۳ ساله هستم و این مسأله ادامه داره البته گاها بهتر میشه حتی مدتی از بین میره اما باز برمیگرده. ورزش یوگا انجام میدم… چند شبه که کلا خواب شبم رو مختل کرده متأسفانه..البته کمبود ویتامین دارم و معمولا قرص های ویتامین مصرف میکنم اما تا کنون از داروهای دیگه هیچ استفاده ای نکردم حتی برای خواب. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
            با سپاس فراوان

  4. من دکتر امیری رو نمیشناخنم و راستش از سر ناچاری و کنجکاوی شد که دوره رو خریدم و اینم بگم که شغلم آرایشگریه و قشنگ 5 سالی هست که خوابم خراب شده.
    بچه ها فقط یه چیز بگم اینه که من دو هفته است شروع کردم تا الان داروهامو نصف کردم و قشنگ خوابم داره بهتر میشه

  5. من قبلا مریض شما بودم دکتر جان دارم الان دارو زولپیدم میخورم میتونم این دوره رو شروع کنم و داروهارو قطع کنم؟

    1. داروها رو در ابتدا قطع نکنید و از جلسات سوم به بعد می توانید شروع کنید کم کنید ولی اگر دارو را طولانی مدت و تحت نظر پزشک مصرف کرده اید قبل از قطع داروها، با پزشکتان مشورت کنید

      1. با سلام
        آقای دکتر بنده 38 ساله هستم و از حدود 16 سال پیش که ارشد قبول شدم دچار افسردگی و بعدش بیخوابی و بدخوابی (خواب دیدن زیاد) شدم. مدت طولانی تحت درمان قرار گرفتم و داروی ایمی پرامین مصرف کردم. از حدود 4 سال پیش که دکتری قبول شدم این مشکل عود کرد، پزشک ابتدا آسنترا و بعد به خاطر عوارض دارو، اس سیتالوپرام تجویز کردن و حدود دو سال مصرف کردم. الان دو ماهه که دکتریم تموم شده ولی این مشکل رو دارم. روانپزشک داروی اس سیتالوپرام روزی 5mg و قرص ملاتونین تجویز کردن ولی فایده ای نداره، انقد تو خواب این پهلو اون پهلو میشم که بدنم اسپاسم میشه. آیا این دوره میتونه بم کمک کنه؟

        1. سلام
          بله برای شما میتواند بسیار مفید باشد. این دوره برای افراد دچار بیخوابی های مزمن طراحی شده است.

  6. متشکرم متشکرم یه دنیا. این بهترین خرید زندگیم بود
    خارق العاده بود چون من حتی به پایان جلسات نرسیدم ولی بالای 90 درصد خوب شدم.
    خیلی بده که پزشکان دیگه در مورد این درمان به من نگفته بودن حالا نمیدونم اصلا میدونن همچین درمانی هست یا نه ولی همشون دارو میدادن یعنی یکنفرم نگفته بود راه غیردارویی به این خوبی وجود داره

  7. توحید مبارکی

    من امریکا زندگی می کنم و اینجا همین درمان غیردارویی رو برای من تجویز کردن ولی هزینه ش خیلی زیاده حالا میتونم از همین دوره شمت استفاده کنم؟