وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
49 هزار تومان

درمان بی خوابی کودکان و علت و درمان بیخوابی نوزادان (از بدو تولد تا نوجوانی)

لطفا دقت نمایید: این صفحه دو بخش دارد

1- بخش عمومی و رایگان: در بخش اول به پاسخ به سوالات رایج در مورد بی خوابی در کودکان و نوزادان پرداخته ام، این بخش رایگان است و برای والدینی مناسب است که فرزندشان دچار بی خوابی نیست و یا بیخوابی نوزاد و کودکشان خفیف است و فقط نیاز به توصیه های عمومی در مورد خواب دارند.

2- بخش تخصصی : در بخش دوم که تخصصی تر و مفصل تر است، درمان های خانگی بیخوابی برای والدین بصورت فایل های صوتی و تصویری و متنی توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب، شرح داده شده، این قسمت در قالب پکیج درمان بیخوابی کودکان و نوزادان ارائه شده و باید خریداری شود و سپس قابل دسترسی بصورت آنلاین می باشد. اگر درمان بیخوابی بزرگسالان را میخواهید ببینید، روی همان عبارت کلیک کنید.

سوال و جواب های رایج در مورد بی خوابی نوزادان و کودکان (روی سوالات کلیک کنید)

کاملا بستگی به دلیل بی خوابی دارد و دهها شیوه متنوع در این دوره آموزش داده شده است.

هیچ ماده غذایی وجود ندارد که بتواند بیخوابی همه نوزادان را بطور کلی بهتر کند اما مواردی مانند حمام قبل از خواب، ماساژ، موسیقی با بک گراند ثابت و صداهای شبیه وایت نویز تقریبا روی خواب همه نوزادان تاثیر مثبتی دارند.

دلایل زیادی مطرح اند اما برخی از آنها عبارتند از:

  • مشکلات طبی مانند ریفلاکس
  • حرکات نوزاد در خواب (نوزاد چون تازه به فضای بیرون از رحم مادرش آمده، حتی با حرکات دست و پای خودش هم ممکن است بیدار شود)
  • نور نامناسب 
  • گرما و یا سرمای بدن
  • سروصداهای اطراف
  • کوتاه بودن و منقطع بودن سیکل های خواب و بیداری
  • گرسنکی و خیس بودن پوشک
  • محیط نامناسب خواب
  • مصرف محرکها
  • و دهها دلیل دیگر

در طب سنتی درمان موثری گیاهی برای بیخوابی ارائه نشده است. بطور کلی بیشتر توصیه ها به استفاده از رایحه گلاب و عدم استفاده از مواد محرک توسط مادر و نوزاد است. همچنین، توصیه های کلی بهداشت خواب مانند تنظیم ساعات خواب و بیداری، از گذشته نیز توصیه شده است.

در این سن هنوز ریتم خواب و بیداری براساس شب و روز شکل نگرفته و نوزادان در سیکل های حدود 50-60 دقیقه ای میخوابند.

معمولا بین این سیکل ها نوزادان از خواب بیدار می شوند و سپس مجددا با یا بدون کمک والدین و اطرافیان به خواب می روند.

در این سن نباید توقع داشته باشید که سیکل خواب و بیداری خوبی شکل گرفته باشد. اغلب نوزادان در این سن حدود 17-18 ساعت در شبانه روز میخوابند.

در این سن اکثر نوزادان هنوز در هر 24 ساعت 14-17 ساعت می خوابند.

سیکل شبانه روزی خواب و بیداری در حال شکل گیری است، نوزاد شما در این سن ممکن است ساعات بیشتری از خوابش را در طی شب داشته باشد.

در این سن، برخی از نوزادان ممکن است شب ها بهتر بخوابند. به عنوان مثال، برخی کودکان 4-5 ساعت در طی شب ممکن است بخوابند.

برای درمان بی خوابی کودک سه ماهه مراحل زیر را دنبال کنید:

  • محیط خواب را خنک و دارای تهویه مناسب نگه دارید
  • اگر مادر شیردهی می کند، بهتر است مادر از مصرف غذاهای محرک مانند قهوه، چای پررنگ، ترشی و شیرینی زیاد پرهیز کند.
  • محیط خواب کودک را ساکت و با نور کم نگه دارید.
  • در کنار کودک نخوابید و کودک را به شکم نخوابانید.
  • اصول بهداشت خواب را برای خودتان و کودکتان رعایت کنید.

برخی منابع: 1234 

بستگی به دلیل بی خوابی دارد. دقت فرمایید که در بسیاری از موارد، والدین سیکل خواب و بیداری نوزادان و کودکان را نمی دانند و تصور می کنند که خواب نوزادشان مشکل دارد در حالیکه ممکن است الگوی خواب نوزاد نرمال باشد.

ریتم شبانه روزی  خواب و بیداری تا حدود 3-4 ماهگی به طور کامل در نوزادان ایجاد نمی شود ، به همین دلیل است که چرخه خواب و بیداری در سنین زیر 3-4 ماهگی بیشتر زمان های روز را شامل می شود و دوره های طولانی خواب پیوسته در این سنین غیر معمول است.

رایحه خیلی رقیق اسطوخدوس (لوندر) و رایحه گلاب (در محیط اتاق و بصورت رقیق شده) ممکن است برای برخی نوزادان خواب آور باشد ولی بطور کلی مصرف خوراکی هر نوع عصاره گیاهی در سنین نوزادی امن نیست و توصیه نمی شود.

دقت نمایید که در حقیقت ما چیزی به نام طب اسلامی نداریم. حتی امامان و پیغمبران هم همیشه به پزشکان زمانه خودشان مراجعه کرده و ارجاع داده اند و همانطور که فیزیک اسلامی، نانوتکنولوژی اسلامی، فضانوردی اسلامی و… نداریم. چیزی به نام پزشکی اسلامی نیز وجود ندارد.

اگر در مورد این موضوع شک دارید، برای کسب اطلاعات دقیق تر به مراجع تقلید و همچنین به منابع مورد اعتماد وزارت بهداشت مراجعه نمایید.

در سنین زیر 4 ماهگی هنوز سیکل خواب و بیداری شکل نگرفته است و کودک شما هر روز تقریبا مانند شبها، زمان های زیادی را به خوابیدن اختصاص می دهد. در سنین بالاتر باز هم به دلیل نیاز بالاتر به خواب در کودکان، مقداری از خواب همیشه در طی روز انجام می شود.

ساعات خواب نوزادان و کودکان

در کودکان 6 ماهه دلایل بی خوابی کم و بیش مشابه کودکان با سن کمتر است. در این سنین برخی دلایل بی خوابی عبارتند از:

  • اختلال در سیکل خواب و بیداری 
  • ریفلاکس
  • کولیک شبانه (شکم درد)
  • محیط خواب نامناسب (معمولا بیش از حد گرم یا پر سروصدا و یا بیش از حد پر نور)
  • مصرف مواد محرک توسط مادر
  • برخی بیماری های دوران نوزادی و کودکی

واقعاً در هر سنی چقدر به خواب نیاز داریم؟

نوزادان (0-2 ماه)
12 تا 18 ساعت
نوزادان (3-11 ماه)
14 تا 15 ساعت
کودکان نوپا (1 تا 3 سال)
12 تا 14 ساعت
کودکان پیش دبستانی (3 تا 5 سال)
11 تا 13 ساعت
کودکان مدرسه ای (5 تا 10 سال)
10 تا 11 ساعت
نوجوانان (10-17)
8.5 تا 9.25 ساعت
بزرگسالان
7 تا 9 ساعت

منبع: بنیاد ملی خواب آمریکا

بیخوابی در سن یکسالگی (12 ماهگی) ممکن است گاهی مهم باشد و در صورت عدم رسیدگی به موقع، باعث ایجاد بیخوابی بلند مدت شود.

برخی از علل بیخوابی در سنین یکسالگی تا دو سالگی عبارتند از:

  • بیقراری و تحریک بیش از حد مربوط به رشد بدنی و افزایش سطح فعالیت
  • اضطراب و استرس جدایی
  •  و درد و ناراحتی همراه دندان در آوردن
  • سازگاری با الگوهای جدید خواب، برنامه ها یا تمرینات خواب و بیداری
خلاصه دوره تخصصی درمان بی خوابی کودک و نوزاد (از کمتر از یکماهگی تا نوجوانی)

آموزش هایی تخصصی و عمومی برای همه والدینی که می خواهند خودشان و فرزندانشان خوب بخوابند!

من معتقدم یکی از مهمترین وظایف والدین کسب دانش کافی در مورد نیازها و اصول تربیت نوزادان و کودکانشان است و تقریباً در مورد اغلب اصول تربیت و تعلیم کودکان و نوزادان، اتکا کردن به غرایز و یا توصیه های اطرافیان کفایت نمی کند و در میان اینها شاید بتوان گفت که آموزش خواب یکی از مهمترین وظایف والدین است.

این دوره برای درمان بی خوابی نوزادان و کودکان (برای والدین آنها) و همچنین آموزش اصول خواب، تهیه شده است.

 

دوره آموزشی درمان بیخوابی نوزادان و کودکان چه بخشهایی دارد؟
در مورد مدرس این دوره:

من دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب از اسپانیا هستم و در طی سال های طبابتم به هزاران پدر و مادر در مورد درمان بیخوابی کودکان و نوزادانشان مشاوره و درمان های تخصصی دارویی و غیردارویی ارائه داده ام.

فایل صوتی توضیحات دکتر مصطفی امیری در مورد این دوره:

 

محتوای دوره درمان بی خوابی کودکان شامل چه بخشهایی است:

ویدئو:  دارد

صوت:  دارد

متن:   دارد

دوره درمان بی خوابی نوزادان و کودکان برای چه کسانی مناسب تر است؟

گروه اول:   والدینی که فرزندشان دچار بی خوابی است

گروه دوم:  والدینی که فرزندشان دچار اختلال ریتم خواب و بیداری است

گروه سوم:  والدینی که فرزندشان دچار بدخوابی شبانه و خواب آلودگی روزانه است

گروه چهارم: والدینی که نوزاد یا کودکشان به دلیلی خواب شبانه کافی ندارد

درمان بی خوابی نوزاد

چرا باید خوابیدن را به کودکانمان آموزش دهیم؟ مگر خواب غریزی نیست؟

بسیاری از والدین تصور میکنند که خوابیدن یک موضوع کاملاً غریزی و طبیعی است و نیازی به آموزش آن وجود ندارد و اصلاً نوزاد و کودک سالم، کسی است که خودش در ساعت مقرر بخوابد و صبح ها سرحال از خواب بیدار شود. چنین تصوری کاملاً غلط است و از آنجا منشاء می گیرد که بسیاری از افراد و حتی سیستم های آموزشی نیز، هنوز اهمیت آموزش خواب را درک نکرده تند و شاید بیشتر والدین، چند دهه بعد به نقطه ای برسند که شما امروز به آن رسیده اید.

همین که شما این مطلب را می خوانید نشان دهنده این است که از بیشتر اطرافیان و طیف وسیعی از والدین جلوتر هستید، همچنین با یادگیری اصولی که در این دوره مرور خواهد شد، شما از زمانه خودتان سبقت خواهید گرفت و فرزندانی تربیت خواهید کرد که در آینده نسبت به هم نسل های خودشان بهتر می خوابند، بهتر فکر می کنند و سالم تر هستند.

خوابیدن یکی از غرایز بشر است اما همانند سایر غرایز نیاز به آموزش دارد. اجازه بدهید با یک مثال موضوع را کمی روشن کنم: غذا خوردن هم جزو غرایز است، بله؟ اما آیا نیاز به آموزش وجود ندارد؟

راستش را بخواهید تا همین چند قرن پیش نیاز به آموزش های مربوط به امور غریزی بسیار کمتر از الان بود. مثلاً در مورد غذا خوردن، در تمام دنیا جز در خانه های افراد بسیار محدودی (مانند پادشاهان) انتخاب نوع غذا، انتخاب مقدار غذا و انتخاب زمان غذا خوردن و هیچکدام از این مسائل مطرح نبود. زیرا که در آن زمان یخچالی وجود نداشت پس غذاها باید به سرعت مصرف می شدند و علاوه بر این تقریبا همه مردم دنیا با کمبود مواد غذایی دست و پنجه نرم می کردند و حتی اگر هرآنچه که گیرشان می‌آمد می خورند باز هم دچار کمبود بسیاری از ریز مغذی ها بودند. حالا فرض کنید فردی در جامعه امروز بخواهد با همان تفکر غریزی چند صد سال پیش غذا بخورد. به راحتی می توانید حدس بزنید که چه اتفاقی می افتد!

غذاهای ناسالم و مملو از کالری مانند شیرینی جات و شکلات ها و آبمیوه های صنعتی آنقدر ارزان و در دسترس آمد که اگر قرار باشد ما طبق غریزه عمل کنیم و غذا خوردن ما طبق اصول خاصی نباشد، احتمالا در کمتر از یکسال به چنان چاقی دچار میشویم که توان فعالیت معمولی هم نخواهیم داشت و در کمتر از ۵ سال دچار عوارضی جدی مانند گرفتگی رگ های قلب و مغز، دیابت و دهها مشکل دیگر میشویم. 

شاید فکر کنید که در مورد خواب موضوع متفاوت است و به صورت طبیعی ما شبها میخوابیم و روزها بیداریم. اما اصلا اینطور نیست! حتی شاید بتوان گفت قضیه بسیار بسیار پیچیده تر از خوردن است.

در مورد غرایزی مانند خوردن و رابطه جنسی، آموزشهای موجود در مدارس و همچنین اطلاعات منتقل شده به صورت سینه به سینه از بزرگان به نسل بعدی و حتی آموزش های در میان جمع دوستان و همکاران شاید تاحدی برای تامین حداقل ها کفایت کند ولی در مورد خواب اصلا اینطور نیست.

انسان ها تا همین چند دهه پیش نمی دانستند که خوابیدن چه نقشی در زندگیشان دارد و حتی بسیاری از افراد بزرگ و تاثیرگذار در تاریخ اینگونه تصور می کردند که خوابیدن معادل وقت تلف کردن است و کمتر خوابیدن را نوعی موفقیت یک دستاورد مهم می‌دانستند.

اما امروزه می دانیم که خوابیدن حداقل به اندازه تغذیه اهمیت دارد ولی برخلاف تغذیه، آموزش های بسیار کمتری در مورد خواب صحیح در اطراف شما وجود دارد.

بله همانند خوردن و رابطه جنسی، خواب نیز یک موضوع غریزی است. اما اگر خواب را از دوران نوزادی به کودکانمان آموزش ندهیم، دقیقاً مانند این است که یک سوم، شیوه زندگی سالم را به آنها آموزش نداده ایم. حتی اگر شما مهربان ترین پدر و مادر دنیا باشید و برای فرزندانتان بهترین مدارس و پیشرفته ترین شیوه های آموزشی روز را فراهم کنید، اما بهداشت خواب و اصول صحیح خوابیدن را به آنها آموزش ندهید نیز احتمالا فرزندانی موفق ولی بدخواب یا دچار بیخوابی را تربیت کرده اید و احتمالا آنها تا آخر عمرشان با مشکلات خواب دست و پنجه نرم می‌کنند.

 اما باز هم چرا؟ مگر خواب نباید خودش بیاید؟ مگر خواب نباید طبیعی باشد؟ اصلا چرا آموزش خوابیدن؟

باز هم بیایید به چند قرن پیش برگردیم و زندگی بشر را در آنجا مرور کنیم، بیشتر زندگی ما آدم ها روی کره زمین بدون برق، بدون اینترنت، بدون گوشی موبایل و در جمع های کوچک قبیله ای و خانوادگی بوده است.

تقریباً همه ساکنین کره زمین، غذای روزانه شان را از طریق شکار و بعدها از طریق کشاورزی و دامداری فراهم می‌کردند و همگی شبها بدون هیچ مزاحمت و دغدغه ای و بدون حضور نور و در تاریکی غار یا خانه های خشتی در کنار نزدیکان می‌خوابیدند. واقعاً انسان های بدوی نیازی به آموزش خواب نداشتند چون آنقدر طی روز کار جسمانی انجام می دادند و آنقدر منابع غذایی محدودی داشتند که شبها تقریبا از شدت خواب آلودگی، بیهوش میشدند! ضمنا نه نور چراغی بود و نه گوشی هوشمندی بود که بتوانند خود را با آن مشغول کنند! حتی اگر وحشتناک‌ترین اتفاق دنیا در همان روستای کناری شان هم رخ میداد باز هم احتمالا شب را بدون خبر و استرس می‌خوابیدند و فردا یا حتی چند روز بعد خبر به آنها می‌رسید!

اما یک فرد معمولی در دوره کنونی چطور زندگی میکند؟

بیاییم نگاهی بیندازیم به زندگی به ظاهر خیلی ساده یک روستایی با کمترین بهره از تکنولوژی در دوران کنونی! بیشتر کارهای دستی توسط ماشین انجام میشود، خانه های روستا برق دارد، تقریبا همه روستایی ها هم تلفن هوشمند دارند و هر لحظه از آخرین اخبار دنیا حتی از نوسانات ارز دیجیتال اطلاع دارند! اگر هواپیمایی در ساعت ۲ صبح در سواحل فیلیپین سقوط کند، در طی کمتر از نیم ساعت، خبر به فرد روستایی می‌رسد و او حتی میتواند عکس ها و ویدیوهای سقوط را مرور کند! نیازی به صبح زود بیدار شدن نیست چون در روستا هم بیشتر مردم برای خرید صبحانه به سوپر مارکت میروند و خبری از شیر تازه دوشیده شده از گاو و یا ماست تازه نیست. فکر می‌کنم متوجه ایده اصلی بحث شده اید و دیگر نیازی به ادامه دادن مثال نیست.

زندگی همه ما پر از صدها و هزاران تغییر ریز و درشت شده است که حتی چهره و ریتم زندگی ساکنین دور افتاده ترین روستاها را نیز تغییر داده است و این تغییرات در مورد افرادی که در شهرهای بزرگتر زندگی میکنند و یا مشاغل تخصصی تری دارند بسیار عمیق و وسیع تر است. برای یک مدیر کارخانه یا یک استاد دانشگاه، تقریبا هیچ جنبه ای از تجربه زندگی اش مشابه اجدادش نیست. همه چیز از ساعت خواب، نوع و جنس رختخواب، نور محیط خواب، صداهای اطراف محیط خواب، روش بیدار شدن از خواب، کارهای قبل از خواب، تجربیات طی روز، نوع غذاهای قبل از خواب و تجربیات لمسی، بویایی، بینایی و شنیداری روزانه، هیچ‌یک شبیه اجدادش نخواهد بود.

حالا بگذارید به شما بگویم غریزه چگونه کار میکند؟!

غرایز براساس سیگنال های محیطی و ترکیبی از تعاملات بین بدن شما و محیط اطراف شما تنظیم می شوند و کار می کنند. اما وقتی نه محیط اطراف شما سیگنال درستی به شما می دهد و نه بدن شما همان بدن سابق است چه میشود؟ جواب خیلی خیلی ساده است!

سیستم از کار می‌افتد و غریزه شما اشتباه کار میکند!

به همین راحتی!


این دوره بر چه اساسی پیش می رود؟


بدن همه موجودات زنده از جمله انسان ها، برای پیروی از چرخه های طبیعی استراحت و فعالیت طراحی شده اند. تا اواخر قرن نوزدهم بیشتر انسان ها چرخه استراحت و فعالیت خود را به طور طبیعی تجربه می کردند، هنگام تاریکی به خواب می رفتند و با خورشید بیدار می شدند. اما امروزه، پیشرفت های فناوری باعث شده است که ما تا حدودی از ریتم های طبیعی خود خارج شویم.

 ما دو واقعیت ساده را فراموش کرده ایم: میزان خواب نوزادان و چگونگی کمک به نوزادان برای به خواب رفتن.

شما می توانید با گذراندن این دوره از دانش روزافزون درباره ساعت های داخلی حاکم بر خواب و بیداری بهره ببرید.

این دوره و برنامه ارائه شده در آن به شما نشان می دهد که چگونه ساعت طبیعی بدن کودک خود را دنبال کنید.

این ساعت از بدو تولد وجود دارد و تا سال اول بسیار قوی است و به کودک شما کمک می کند تا در زمان های قابل پیش بینی به خواب رود.

روش ما کاملا با طبیعت نوزاد ظریف و تازه متولد شده شما مطابقت دارد و با توجه به دانش روز علوم اعصاب و همچنین روانشناسی رشد طراحی شده تا به شما در روند خواباندن نوزادتان کمک کند و یک روش علمی و موثر است و بر خلاف بسیاری از روش های رایج هیجانات نوزاد شما را نادیده نمی گیرد.

بدن خود کودک به گونه ای تنظیم شده که بتواند خودش به خواب برود، با گذشت زمان، والدین با “شیوه های کمکی” خود توانایی طبیعی خواب کودک خود را تحت الشعاع قرار می دهند.

نوزادان گیج می شوند که آیا والدینشان در این زمینه یاری کننده هستند یا خیر و والدین مطمئن نیستند که چه زمان و چه مقدار باید عقب نشینی کنند تا بچه هایشان بتوانند کار را بر عهده بگیرند.

وقتی شما دانش چگونگی کارکرد ریتم های خواب نوزاد خود را بشناسید، می توانید از انجام اشتباهات رایجی که اغلب والدین انجام می دهند و موجب بدخوابی نوزادانشان می شود جلوگیری کنید و همچنین در زمان لازم در این روند به آن ها کمک کنید تا بتوانند یک خواب عمیق و راحت را تجربه کنند و همین طور خودتان نیز به آرامش برسید و انرژی لازمی را که برای نگه داری از فرزندتان احتیاج دارید در طول شب کسب کنید.

بی خوابی نوزاد در شب

این دوره چه مشکلاتی را حل می کند؟

مقاومت در برابر به خواب رفتن نوزاد/کودک
بیداری شبانه مکرر نوزاد یا کودکان شما
گیجی روزانه / شبانه
مشکل در چرتهای کوتاه روزانه
چرت های غیر قابل پیش بینی طی روز 
مشکل در خوابیدن در هر مکان دیگری غیر از جای همیشگی نوزاد

و هرنوع اختلال دیگری مربوط به بیخوابی و کم خوابی نوزاد و کودک

متخصص درمان بی خوابی کودکان

چرا خواب خوب نوزادان هم برای نوزاد هم برای مراقبین اولیه اش حیاتی است؟

خواب یکی از مهمترین فعالیت های کودک شما در سال اول زندگی است و کمک به خوابیدن کودک از مهمترین کارهای شما به عنوان والدین است.

وقتی از یکی از والدین می پرسیم که آیا فرزندتان خوب می خوابد یا نه گاهی با این پاسخ روبه رو می شویم که : اوه، البته، او بچه ی خوب و آرامی است.

گویی کل شخصیت فرزند ما به مسئله خواب او گره خورده است. هنگامی که خواب کودک خود را اولویت اصلی خود قرار میدهید، در واقع دارید بستر رشد شناختی و هوش را فراهم می کنید. خواب خوب به کودک شما کمک می کند تا با داشتن انرژی فراوان برای انجام هر کاری، قدرتمند شود!

بدون خواب کافی، نوزادان ما رنج می برند و والدین نیز عملکرد بهینه ندارند. خواب کافی هم استرس نوزاد و هم استرس والدین را کاهش می دهد و والدین می توانند یک تجربه لذت بخش از این دوران را داشته باشند. هر چقدر هم از فواید خواب خوب برای نوزاد و والدین صحبت کنیم کم است و احتمالا اهمیت این موضوع را شما مادر و پدران عزیزی که احتمالا همین الان درگیر خواباندن فرزندتان هستید بهتر درک می کنید. اگر این دوره را دنبال کنید نوزادان بیشتر میخوابد و کمتر سر و صدا می کند.

وقتی بیدار است، بیشتر هوشیار و بازیگوش خواهد بود و می توانید اطمینان داشته باشید که نیازهای خواب کودک شما برآورده می شود. اگر اولین بار است که پدر یا مادر شده اید، این اعتماد به نفس در حل مشکل خواب نوزادتان میتواند یک نقطه عطف باشد، زیرا از احساس خستگی و شاید کمی عصبانیت به سمت کشف آرامش و راحتی بیشتر در نقش جدید خود می روید و همانطور که در این دوره خواهید آموخت، خواب کافی برای رشد بدن و مغز کودک نیز مهم است.

اگر روند خواب نوزاد خود را درست کنید در روند کلی خواب او در تمام زندگی اش تاثیر مثبت گذاشته اید و این احتمالا یکی از بهترین هدیه هایی است که می توانید به کودک خود اهدا کنید چرا که ما تا آخرین روز عمر خود به خواب راحت و آسوده نیازمندیم و اصلاح آن از زمان نوزادی می تواند از بسیاری از مشکلات خوابی که بعدا به آن دچار می شویم جلوگیری کند.

سایر دوره های آنلاین دکتر مصطفی امیری

6 دیدگاه دربارهٔ «درمان بیخوابی نوزادان و کودکان (بدون دارو، ویژه والدین)»

  1. سلام وقتتون بخیر.
    من پسرم ۸ ماهشه .و شبها هریکساعت با جیغ از خواب بلندمیشه وصداش خروسکی شده از بس جیغ کشیده.این دوره کمکم میکنه یا حضوری نیاز هست مراجعه کنم واسه ویزیت؟؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید

    1. مدیر پشتیبانی

      بله این دوره کمک کننده است اما بسته به علت زمینه ای و شرایط، ممکن است کافی نباشد و بعدا نیاز به ویزیت نیز وجود داشته باشد.

    2. سلام
      دخترم 6.5ساله است، دکتر تشخیص اختلال خواب روی براش دادند، با ملاتونین حل نشد، الان کلونازپام تجویز کردند، این فایل برای اختلال هم جواب میده؟

  2. سلام وقت بخیر دوره فقط شامل فصل اول هستش؟من تهیه کردم ولی در مطالب فصل اول اصلا آموزش خوابی ارائه نشده

    1. مدیر پشتیبانی

      سلام
      این دوره شامل 14 درس ترکیبی صوتی و متنی است و بصورت فشرده (مینی کورس) ارائه شده که به همین دلیل هم نسبت به دوره های مشابه در سایت، بسیار کوتاه تر است و قیمت بسیار پایینتری نیز دارد.
      اگر دوره مفصل تر در مورد خواب کودکان میخواهید می توانید به سایت دوست و همکار گرانقدرم آقای دکتر فانی سربزنید و دوره آموزشی خواب کودکان ایشان را تهیه نمایید.
      لینک زیر:
      https://imanfani.thinkific.com/courses/sleep-in-kids

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن